Bizonyított már énekesnőként, modellként, műsorvezetőként, inspirált ruhakollekciókat, most pedig a blogírásba is beleveti magát Dukai Regina.

dukai_regi_3A közösségi média „koronázatlan királynője” valóra váltja régi álmát: blogírásba kezd, méghozzá nem is akárhogyan. A dukairegina.hu rendszeresen frissülő blogbejegyzésekkel várja az olvasókat, akik így még jobban megismerhetik Regit. Bepillantást nyerhetnek az életébe, olvashatnak az általa kipróbált és legkiválóbbnak tartott termékekről, szolgáltatásokról, valamint újdonságokról. Az oldal nem csak a divatról és szépségápolásról szól majd, igazi gasztronómiai kavalkádban, izgalmas programajánlatokban, utazási beszámolókban lesz részük azoknak, akik ide kattintanak. Regina elárulta, miért döntött úgy, hogy belevág az új kihívásba.

„Kamaszkoromban mindent tudni szerettem volna a kedvenc hírességeimről, arról, hogy ők hogyan sminkelnek, mit viselnek. Nagy rajongója voltam például Claudia Schiffernek és Whitney Houstonnak. Kíváncsi voltam, hogy mi történik velük, milyen ruhát viselnek, hogyan élnek. A közösségi média oldalaimon én is gyakran kapok üzeneteket ezekkel kapcsolatban, és igyekszem minden érdeklődőnek választ adni. Remélem az új oldalamon is szívesen böngésznek majd, hiszen itt valóban bepillantást nyerhetnek az életembe, megismerhetik a véleményemet sok-sok dologról” – mondta el Dukai Regina, aki azt is hozzátette: nem divatblogot akar létrehozni, csupán szeretné az őt érdeklő dolgokat megosztani követőivel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ