Már csak pár nap van hátra február 14-ig, és ismét adódik a kérdés: hogyan lehetne megünnepelni a Valentin-napot anélkül, hogy elmerülnék a közhelyek és a felesleges kiadások tengerében… A megszokott programok legtöbbször csak a pénzkidobásról szólnak: mozi, menő étterem, borozás, méregdrága szivecskés lufi, ajtódísz, plüssállatok és más giccsek, amik másnap a kukában landolnak. Itt az idő az újításra: a Women’secret most összegyűjtött 3+1 tippet, aminek a segítségével könnyen varázsolhatunk egyedi és felejthetetlen Valentin-élményt, gyakorlatilag fillérekből. Szóljon végre  valódi közös élményekről a szerelem ünnepe!

  1. Elő az emlékekkel!

Hogy ne egy újabb felesleges ajándékvásárlás áldozata legyen az ünnep, itt az ideje valami személyeset adni, ami mindkettőtöknek ajándék: készítsünk egy gyűjteményt legkedvesebb közös emlékeinkről. Egy parafatáblára tűzzünk fel közös képeket, emlékeket, és írjuk fel néhány szép emlék kulcsszavát: az első csók helyszínét, a kedvenc közös film egy idézetét, vagy a dal címét, ami az első randin szólt. Ez minden nap emlékeztetni fog, hogy milyen közös élmények tették szorosabbá és szebbé a kapcsolatotokat.

  1. Főzőlecke

Február 14-én lehetetlen étterembe menni foglalás nélkül: már a közepesen jó vendéglőhelyek is be vannak táblázva, így ha nem akarunk a konyha és a WC lejáró között üldögélni, érdemes időben kapcsolni. Itt az ideje váltani: vegyük elő a porosodó szakácskönyvet és készítsünk el közösen egy isteni menüt. Ha nem vagyunk nagy gourmet-k, akkor is tökéletes program: mindegy, mi lesz a végeredmény, jobban fog ízleni, mint a legmenőbb étteremben elköltött vacsora, annál is inkább, mert itt is születni fog egy idézet vagy fotó, ami felkerül a parafatáblára.

  1. Felejthetetlen móka a négy fal között

Valentin-napon a mozik is tele vannak unalomig ismételt romantikus filmekkel, amiket egymás kezét fogva végignézhetünk kétszáz másik párral együtt, akik szintén szívesebben lennének máshol. Az egyik oldalunkon popcornt csámcsognak, az előttünk lévő pár ki sem száll egymás szájából, valaki pedig felettünk zokog… Felejtsük el, és koncentráljunk egymásra: bontsunk ki egy üveg bort, vegyük elő a kedvenc közös filmünket, vagy pedig azt a társasjátékot, amit máskor éjszakákon keresztül tudunk játszani. Csupán az számít, hogy tényleg azt csináljuk, amire MI vágyunk, ne arra, ami szokás.

+1: Közös ajándék

Február 14-e a szexi fehérneműk hivatalos ünnepnapja is: ilyenkor fogy a legtöbb extrém darab…Tegyük a szívünkre a kezünket: ezekben a napokban mindig megfordul a fejünkben, hogy most kéne feldobni a fehérnemű-gyűjteményünket egy szexi darabbal, de aztán vagy a legdrágábbak tetszenek, vagy nincs türelmünk végigjárni az összes üzletet a tökéletesért. Ezt most meg is spórolhatjuk: február 12-ig hatalmas végkiárusítás van a Women’secret váci utcai üzletében, így a régóta vágyott szexi bodytól a minőségi pihe-puha pizsamáig bármit elérhetünk, anélkül, hogy elvernénk a fél fizetésünket. A Valentin-nap utolsó óráit így garantáltan nem rontja el a veszekedés, hogy miért költöttünk vagyonokat egy melltartóra…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ