Bemutatta első videoklipjét Mága Jennifer. A „Sweet Lie” című sláger klipjében igazi dívaként látható Jennifer, aki elmondta: bár sok fellépést tudhat maga mögött, rengeteg munka és gyakorlás előzte meg bemutatkozó dalának elkészítését.

Sokat kellett várnia, míg a zeneszerzőt az RnB, a soul és a pop műfaj sztárja, az énekes-dalszerző Johnny K. Palmer személyében megtalálta. A slágerhez látványos videoklip készült Jimmy J Hollywood rendezésében. A sztárrendező speciális világítástechnikával, különleges jelmezekkel, Gomes kiváló táncosaival, egy stylist csapattal és sok statisztával dolgozott a fóti filmstúdióban.

„Profi alkotógárdával azon fáradoztuk, hogy világszínvonalú és trendi dallal rukkoljunk elő. Remélem tetszeni fog a közönségnek a „Sweet Lie”, sokat jelent nekem ez a dal, szeretném, ha minél több emberhez eljutna, és sokan megszeretnék. Nagyon fontos számomra, hogyan, milyen számmal indul el a szólókarrierem. Éppen ezért rettentően izgulok is, hogy milyen lesz a fogadtatás a közönség és a szakma részéről.– mondta Mága Jennifer, aki első albumának munkálatait tavasszal egy neves amerikai stúdióban kezdi el.

A fiatal énekesnőt Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey zenei producere, a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster kérte fel közös munkára. „Nagy álmom válik valóra, ha a világ legnagyobb zenei producerével, a kedvenc énekes világsztárjaim művésztársával dolgozhatok majd. Izgatottan várom, hogy elkezdődjön a munka, és azzal egy reményteljes jövő is!”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ