Március 10-én látható Horgas Ádám rendezésében Botos Éva és Szirtes Balázs szereplésével John Godber, Laurence Olivier-díjas szerző vígjátéka az Április Párizsban. A fanyar humourú romantikus történetet a későbbiekben többször is láthatja a közönség a Mozsár Műhely színpadán.

Bet és Al házasok. Szívből utálják egymást. Az állástalan férfi bizarr képeket fest, a boldogtalan nő különböző bulvár lapok nyereményjátékain indul. Egyszer csak nyernek egy romantikus hétvégét Párizsba. Muszáj lesz elmenni… Vajon hogy működik a szerelem fővárosa? Képes csodát tenni? “ – ahogy a színlapon is olvasható.

Horgas Ádám, a darab rendezője így vélekedik a darabról: “Pompás, sokrétegű, szerethető kamaradarabnak tartom. Borús, fanyar humorú mű, mégis tele van optimizmussal. Drámai, mély szomorúsággal, ugyanakkor remek humorral beszél arról, hogy hogyan mennek tönkre az emberi kapcsolatok. “

Horgas ÁdámA előadás március 10-én 19.30 órától látható Budapest új színházi terében, a Mozsár Műhelyben olyan előadások mellett, mint a Karnyóné, a Kortalan Kortárs sorozat, a Szépkisnap vagy a Beszélő levelek.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ