Végre a magyar férfiak kezébe is kerül egy olyan szuper hajvágó, amivel a frizurát gyerekjáték elkészíteni! A világ egyik legnépszerűbb hajvágó gyártója, a Wahl megkezdte hazánk meghódítását.

Sok férfi rémálma a fodrász: az időpont egyeztetés és a várakozás próbára teszi a türelmüket, az ott töltött időt pedig sajnálják egy hajvágásra. Csak az a baj, hogy olyan szuper készülék, amilyennel el lehet készíteni a tökéletes frizurát, csak a fodrász kezében van. Vagy mégsem?

Amerikában majd’ 100 éve használják férfiak nap mint nap a cég ikonikus hajvágóit, amelyek a világon elsőként nyújtottak praktikus segítséget az ápolt és rendezett frizura elkészítéséhez. Most végre a magyar háztartásokból sem kell nélkülözni azt az egyedülálló készüléket, amelyet eddig csupán a fodrászüzletekben találhattunk meg. A világ vezető márkájának számító Wahl hajvágói megérkeztek hazánkba, hogy végre otthoni használat közben is rendet tegyenek a fejeken.

Manapság az erősebbik nem képviselői szívesebben veszik saját kezükbe a hajuk formázását, vagy kérik párjuk segítségét ahelyett, hogy vagyonokat hagynának ott a fodrásznál. A Wahl Vario Clipper hajvágót arra teremtették, hogy a modern férfi egyszerűen, kompromisszumok nélkül érje el a tökéletes megjelenést.

A hajvágó önélező, magas széntartalmú-acél pengéinek köszönhetően hosszú időn át biztosít tökéletes, precíz és gyors vágási eredményt 40mm-es vágásszélességgel, illetve 0,9mm – 40mm közötti vágáshosszal. Az ördög a részletekben rejlik – tartja a mondás, és milyen igaz, hiszen a Wahl Lithium Ion akkumulátorral felszerelt termékei rendkívüli szabadságot és kiemelkedő kényelmet biztosítanak hosszú vezeték nélküli üzemidejük és gyorstöltés funkciójuk révén. A világon elsőként a Wahl alkalmazta a haj- és szakállvágók kategóriájában a jelenlegi legfejlettebb Lithium Ion technológiát. Garantált a gondtalan, biztos használat tárolás után is, ugyanis az akkumulátor gyakorlatilag nem merül, megőrzi a töltöttségét!

Kapcsolódó cikkek:

Három megoldás a hajhullásra

Okos nőknek okos hajformázó

A nők elégedettsége arányos a hajuk hosszával

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ