Gondolj csak bele: milyen klassz lenne, ha képes lennél valahogy egy kis plusz időt teremteni… Olyat, amit csak magadra szánhatsz és amivel azt kezdesz, amit akarsz? Mi mindent lehetne csinálni egy óra alatt: betehetnéd az egyik kedvenc sorozatodat, elmehetnél koktélozni a barátnőiddel vagy nyugodtan hallgathatnád a kedvenc zenédet – a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen!

Meglepetés! Az Aussie-nak köszönhetően most nyerhetsz egy kis szabadidőt, amit úgy tölthetsz, ahogy csak szeretnéd. Elvégre, – ahogy mondani szokták, – az idő senkire nem vár, cserébe viszont mi sem!

Itt az idő, hogy szerezz magadnak egy kis szabadidőt az Aussie jóvoltából.

Az Aussie-nál megfejtettük az édes-fényes fürtök titkát – hajmosás, szárítás és formázás a kedvenc Aussie termékeiddel. De mi van akkor, ha nincs elég időd erre és valami más egy kicsit jobban csábít? Ha azt hitted, hogy az Aussie már nem lehet ennél varázslatosabb, tévedtél: büszkén mutatjuk be az Aussie… (dobpergés) Miracle Száraz Samponját, a gyors hajfixálás netovábbját, amivel nem csak a hajad lesz mesés, de még időt is spórolhatsz, hogy az extra szabadidődben azt csinálj, amit csak szeretnél! Egész ügyes, mi?

Az Aussie nemes egyszerűséggel száműzte a pocsék hajat a lehetőségek közül. A három különböző változatban kapható Miracle Száraz Samponok a hajtípusok egészét lefedik: Mega Instant, Aussome Volume és Colour Mate. Sőt, mi több, egyik változattal sem marad a hajadon az a kellemetlen, nem kimondottan csábító fehér por, amit más száraz samponok hagynak maguk után. A hajad továbbra is olyan bámulatos lesz, mint mindig – a ráadás az, hogy nyersz magadnak egy kis időt. A Miracle Száraz Samponnal az ausztrál jojoba mag kivonatnak köszönhetően a hajadnak isteni illata lesz… íme, miből választhatsz:

A Mega Instant felrázza a séród, hogy frissen vághass neki a napnak – spriccelj egyet, fésüld át gyorsan a hajad és már kész is vagy (és nem mellesleg remekül nézel ki!)

Az Aussome Volume kihagyhatatlan, ha döglesztően jól akarsz kinézni, de nincs sok időd foglalkozni magaddal – az üde, élettel teli, rugalmas fürtök ezzel a változattal egy karnyújtásra vannak.

A Colour Mate nem koptatja annyira a hajat, mint egy átlagos sampon és így segít megvédeni a festett haj színét – hát lehetne ennél jobb?!

A Miracle Száraz Samponok Aussome Volume és Mega Instant változatai mini méretben is kaphatók, hogy a táskádba csúsztatva bármikor azonnal felpezsdíthesd a hajad.

Az új Miracle Száraz Samponokkal az Aussie minden hajformázással kapcsolatos álmodat valóra váltja: hatalmas, gyönyörű és élettel teli fürtök a száraz samponok által hagyott kellemetlenségek nélkül – és mindezzel még időt is nyersz magadnak! Már csak egy kérdés marad: vajon mit fogsz kezdeni vele?

Kapcsolódó cikkek:

Ragyogjunk a fesztiválon!

Három megoldás a hajhullásra

Így lehet még szebb hajad mosás után!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ