Július 1-jétől vadonatúj, randizásra felkészítő műsort indít a VIVA. A csatorna saját gyártású, Második randi című műsorának célja tippeket adni ahhoz, hogy a fiatalok a közösségi médiában hatásosan és hitelesen mutathassák be magukat, majd az első találkozást második és még további is kövesse, sőt akár egy komoly kapcsolat is kialakulhasson. A nézők mától a VIVA Facebook-oldalán szavazással szembesíthetik a randizni vágyó résztvevőket azzal, mit gondolnak róluk a fényképük alapján. Ez alapján a műsorban állandó mentoruk, Iszak Eszti és sztárvendégei egyengetik majd az útjukat jótanácsokkal, többek között saját sikeres és félre sikerült találkáikról is számot adva.

Jöhet egy második randi? A kérdés, ami mindent eldönt: maradsz és igent mondasz vagy sikítva menekülsz. Amikor azonban rendre nem teszik fel a kérdést, vagy épp nemet mondanak valakinek, érdemes elgondolkodnia, hol lehet a hiba. Az elbaltázott randevúk mintaképeinek szól a Második randi, amelyben ismert emberek és szakértők veszik kezelésbe azokat a fiatalokat, akik egyelőre nem túl sikeresek a találkák világában.

A VIVA július 1-jén induló új, saját gyártású műsorának résztvevői megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek, viselkedjenek az első találkozás alkalmával, de ahhoz is segítséget kapnak, hogyan tegyék vonzóbbá a Facebook és más közösségi média-profiljukat. A műsor nyolc szereplőjére – akik közül minden héten más és más kerül adásba – a VIVA Facebook-oldalán mától kezdve minden héten kettesével szavazni is lehet, hogy a játékosok a tévéshow-ban szembesülhessenek azzal, hogyan festenek mások szemében, milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók a megjelenésük, fényképük alapján.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ