2016. szeptember 22-25. a dátum, amely a fitnesz világbajnok Kocsis Alexandra, az Arnold Classic győztes HELL Racing Team fitnesz modell előtt lebeg most célként, miközben szigorú edzéseken vesz részt nap mint nap. Az ősszel Barcelonában megrendezésre kerülő Európai Arnold Classic versenyen sem kisebb a célkitűzés, mint az abszolút bajnoki cím megszerzése.

Kocsis Alexandra, a sikeres fitnesz versenyző szeptember 22-én utazik ki Spanyolországba, ahol a verseny alapítója, Arnold Schwarzenegger adja majd át az abszolút bajnoknak a megérdemelt díjat.

kocsis-alexandra-4

A felkészülésemet most is maximalista hozzáállással és tudatosan végzem, a cél életem legjobb formájával színpadra állni. Az amerikai győzelem rengeteg erőt adott és ad nekem ma is, hogy a lehető legnagyobb bedobással készüljek az őszi versenyszezonra. Több nemzetközi versenyen, mint például a liverpooli Diamond Cup-on, a lengyelországi világbajnokságon vagy a san marinoi olimpián is megméretetem magam. Jelenleg az abszolút bajnoki cím a legnagyobb álmom, minden nap ezzel kelek és fekszem, és hiszem, hogy meg tudom csinálni” – nyilatkozta Kocsis Alexandra, a HELL Racing Team fitnesz modellje.

kocsis-alexandra-3

Szandi az őszi versenyszezonra is hasonlóan kemény edzésprogramban vesz részt edzőjével Berkes László. Heti 14 edzés mellett versenydiéta is része a felkészülésnek. Pokoli energiára lesz szükségem, ugyanis ebben az évben minden létező verseny trónját szeretném elfoglalni, meglengetni a magyar zászlót és megmutatni, hogy NINCS LEHETETLEN!” – tette hozzá Szandi.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ