Szeptember 17-én és 18-án immár tízedik alkalommal rendezi meg a Dining Guide a Street Food Show-t, és a rendezvény történetében harmadszor a város legimpozánsabb pontján, az Andrássy úton, az Európai Mobilitási Hét csúcspontjának számító Autómentes Hétvégén. Két napon át több mint 80 kiállító kínálatából válogathatnak a látogatók.

A baszk pacaltól kezdve az orosz borscs levesen át a pljeskavica burgerig vezet az út, hogy a garnélaburgerig vagy struccburgerig jussunk. És akkor ott van még a waffel, a gofri vagy a pálinkában egy éven keresztül érlelt szőlőszemes marcipán desszert. Több mint 50 ételárus kínál 200-nál is többféle ételt. A rendezvényen emellett erőteljes lesz a sör-, bor- és a pálinkakínálat. Több mint 30 standon találjuk majd meg a már bevált klasszikusokat és nemrég csapra került, új kedvenceket.

Délután zenélünk az utcán is! Lesz akusztikus pop, hip-hop, rap, amerikai folkdalok, country, rockabilly, jazz, swing, blues és jazzy pop. Akik gondoskodnak a jó hangulatról Fruzsi&Boti Acoustic Duo, FrimFram Duo, Intu, Dynamite Dudes, Nagy Edi Trió, Oti Voice & Bass, és a Revo Project.

Belépő természetesen nincs! Az árusoknál a feltöltőpontoknál váltható Festipay fesztiválkártyával, valamint egyérintéses bankkártyával lehet fizetni.

10-street-food-show-budapest-_szeptember-17-18

A kiállítók, akik ott lesznek:

A Sonkás, Angyali étek, Apropó Wine Truck, Babuska, Balkan Grill, Köleses Sör, Bárhol Pezsegő Frizzante, Bear Grill, Befaló Bill, BigFoot Sörfőzde, Bomba Burger, Bontxo Basque Bistro, Borellátó, Borkas, Burger House, Butifarring, Cech In, Che Che Bistrocafé, Csakajósör, Csíki Sör, Etyeki Sörmanufaktúra, Ez Sajt., Fat Mama Eatery, Fóti Kézműves Sörfőzde, Főzdebusz, Froyo Like, Funnel Cake, Gnocchi Furgon, Gyertyános Serfőzde, Hagyományos Íz Varázs, Hal&Chips, HopTop Brewery, Horizont & Mad Scientist, Erdinger, HotDog, Hrabal, Hungaricum Spájz, HungaroBistro, IFA Sörbár, Kanálgép, KANNA Guruló Csehó, Kolbice, Kométa Corner, Lakatos Műhely, Larus Étterem, Legenda Sörfőzde, Lekker Stroopwafel, Lemon Bár, Linbrunn Pincészet, Low Cost Gourmet Trailer, Lyan Csokiműhely, Mangalica&Társai, Meat&Sauce, MexKitchen, MIRELITE Gombóczda, MONYO Brewing Co., Morzsa Bisztró, Nyakleves, Paneer, Panificio il Basilico, Piknik UtczaBár, Pilsner Urquell, PolaPola, Pop Fröccs, School Bus, Shrimpy Food Truck, Sophie&Ben Bistro, Spíler, Spritz Bar, Stari Kézműves Sörfőzde, Street Cakes, Synthesis Brewlab, Tésztafeszítő Kisiparos, Törley, Tütü Gasztró Busz, Twist&Chips, Veresi Pálinkaház, Vespresso, Viktória Édesség, Waffel Land, Wings bar, Zabáljcsak!, Zing

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ