Ki mondta, hogy a csomagba csak csoki kerülhet? Válogassuk össze párunk kedvenc sajtjait vagy körömlakkjait, amiből sosem elég egy nőnek, és idén hozzon különlegességet a Mikulás.

Gyerekeknek

Az előre elkészített Mikulás csomagok általában csak csokival és cukorkákkal vannak tele, ami, valljuk be, nem túl egészséges. Törekedjünk arra, hogy a meglepetések között legyen egészséges finomság is – például a cukorkákat kicserélhetjük vitamin tablettákra, amelyek ugyanolyan finomak, sokkal kevesebb cukrot tartalmaznak és még jót is tesztnek a kicsi szervezetének. Csoki helyett tehetünk bele joghurtot, gyümölcsöket, szőlőcukrot, rágót, vagy alacsony cukortartalmú csokoládét.

Ínyenceknek

A felnőttek közül sokan nem rajonganak a csokiért, így nekik csalódás kinyitni a csomagot, és megtalálni benne a végtelen mennyiségű édességet. Ínyenceknek készíthetünk különleges csomagot egy üveg borral, sajtválogatással és egy kis aszalt gyümölccsel vagy szőlővel.

ajandek2_pixabayHölgyeknek

A nők általában imádják a kozmetikai szereket, így a csokit és édességeket simán kiválthatjuk sminktermékekkel, körömlakkal, krémekkel, tusfürdővel – vagyis olyan dolgokkal, amikre úgyis szükségük van, ráadásul nem híznak, hanem szépülnek tőlük.

Jó ötlet lehet, ha a egy cserepes virág cserepét vonjuk be piros mikulás zacskóval, így szintén megóvhatjuk a lányokat a cukor túladagolástól. Ilyenkor a mikulásvirág ez egyik legnépszerűbb cserepes.

Romantikusoknak

Párunknak a csoki mellé tegyünk a csomagba egy fényképalbumot a közös képeinkkel, esetleg egy-egy kép mellé berakhatunk egy régi mozijegyet arról a filmről, amit együtt láttunk, vagy a nyaralás alkalmával meglátogatott múzeum belépője.

ajandek_pixabaySzülőknek

Lehetünk akárhány évesek, a szüleink szemében mindig gyerekek maradunk. Ha szeretnénk őket is meglepni Mikuláskor, akkor írjunk nekik egy személyes levelet, amelyben megköszönjük, hogy vannak nekünk. Ha nagyon nem megy, keressünk egy kedves idézetet, amiről megértik, milyen fontosak az életünkben.

Fotók: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ