Tatár Csilla számára ez az időszak már a karácsonyi készülődésről szól, ami egy éves kisfiának köszönhetően idén igazán különleges lesz.

Csilla ezt a hetet még munkával tölti, hiszen januártól ismét ő lesz a Duna közszolgálati csatornán A Dal háziasszonya. Elárulta: alig várja ezt a feladatot, ám az év végén inkább a családjára koncentrál.

„Immáron 3. éve én vagyok A Dal egyik házigazdája Harsányi Levente kollégámmal, aminek nagyon örülök, mert eddig is nagyon jól ment a közös munka vele és a versenyzőkkel is, így nagyon várjuk a közös munkát. A december azonban még nem erről szól, hiszen év vége van, közelednek az ünnepek, és bár van még egy-két feladat erre az évre, de így is abszolút a családom van a középpontban – kezdte Tatár Csilla, aki mint minden anyuka, már feldíszítette a lakást az ünnep hangulatában.

2016_02_20_a_dal_masodik_kozepdonto-123A műsorvezető már alig várja, hogy belevethessék magukat a karácsonyi készülődésbe, idén ugyanis már egy éves a kisfia, így ő is aktív részese lesz az ünnepnek.

„A fát együtt szoktuk megvenni és díszíteni a férjemmel. Ő kiváló szakács, így sokszor előfordult már, hogy elmentem bevásárolni az alapanyagokat, és amikor elkezdtem volna főzni, akkor kivette a fakanalat a kezemből, és valami egészen fantasztikus étellel lepett meg. A szentestét hármasban töltjük, és mivel Milán Ruben már elmúlt egy éves, biztos vagyok benne: érteni fogja, hogy ez a nap teljesen más, mint a többi. Biztos érzi majd, hogy izgalmas dolgok történnek körülötte. Az égők, a színes díszek, a csillagszórók nagyon fog tetszeni neki, és mivel már jön-megy a lakásban, egy kis karámot állítunk majd a fa köré, nehogy magára borítsa az egészet, ha egy pillanatra nem nézünk oda” – mondta nevetve Csilla. A műsorvezető elárulta: valószínűleg a szilvesztert is otthon töltik, az újévre pedig nincsenek fogadalmai, hiszen már mindent megkapott az élettől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ