Szilveszterkor a legtöbben szeretnek kicsit kirúgni a hámból, és az öltözködésben is megadni a módját. Összegyűjtöttem több olyan darabot, amelyek az újévköszöntő parti mellett még más, elegáns összejöveteleken is viselhetők.

Szilveszterre a nők általában szeretik ötvözni az elegánsat a dögössel, így előkerülnek a csillogó felületek, a selyem, a bársony, a flitter és az ezüstös, bronzos ragyogás.

Bár nem feltétlenül támogatom a csillámló felületeket a molett hölgyeken, de egyrészt ez az alkalom kivétel, hiszen ilyenkor pont ezekre a fénylő, ünnepi dresszekre vágyunk, másrészt pedig a tervezők már egyre inkább figyelnek arra, hogy a fazon is előnyös legyen a plus size nőknek.

Ha csillogó topot választunk, viseljünk hozzá matt felületű nadrágot, szoknyát, illetve ha csipkére szavazunk, az elsősorban a karra és a dekoltázsra kerüljön.

Ilyenkor szoktak előkerülni az arany vagy ezüst ragyogású blézerek és tunikák, illetve a fodrokkal díszített ruhák is. Az utóbbiaknál ügyeljünk rá, hogy a fodrok inkább a felsőtest felső harmadán legyenek, mintsem a csípőtájékon.

Ha további divat-tippekre vagy kíváncsi, kattints IDE!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ