Buddha-szobrok, bőrfotelek és izzadságtól fénylő celebizmok: megnyílt az első budapesti JOHN REED Fitness Music Club, ahol edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén. Január 14-én és 15-én bárki kipróbálhatja ingyen a fitneszklubot (1134 Budapest, Váci út 45.), és olyan hírességek társaságában edzhet, mint Dukai Regina, Ada vagy Kiss Virág, fitnesz világbajnok.

A JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig messze túlmutat a funkcionális szerepeken. Az első budapesti termet egy exkluzív Music Workout keretében nyitották meg, ahol Dukai Regina, Kiss Virág fitnesz világbajnok és Peleskey Bence, modell is kipróbálta a gépeket. A hangulatról DJ Yvel&Tristan gondoskodott.

JOHNREED_Budapest_Machines_Functional_copyright JOHN REED„Sosem jártam még ehhez hasonló teremben, teljesen lenyűgözött! A légkör egyszerre meghitt és extrém, az egyik teremben olyan érzés, mintha otthon lennék, a másikban meg egy hatalmas buli közepébe csöppentem. Ráadásul a súlyzós és gépi edzések mellett rengeteg újdonságokat is ki lehet próbálni. Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki szívesebben edzene itt, mint a kinti mínuszokban…“ – mesélte Dukai Regina.

John_Reed_Budapest_008A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán designer kaleidoszkópikus tapétája egyedülálló atmoszférát teremt, az edzéshez illő zenéért epdig kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek. Napközben a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról – a zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat később online streamelve is el lehet érni a Soundcloud és a Mixcloud felületén.

„Örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első JOHN REED Fitness Music Clubot, és bemutathattuk, hogy a jól megválasztott zene, az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés harmóniája milyen hatalmas motivációs erőt és élvezetet jelent a mozgás során. Mindenkit arra ösztönöz, hogy kihozza magából a maximumot!“ – fejtette ki Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

John_Reed_Budapest_004A nyitóhétvégén (január 14-én és 15-én) bárki kipróbálhatja ingyenesen az 1800 négyzetméteres fitnesztermet, ahol szombaton, 14 órától Dukai Reginával, vasárnap, 16 órától pedig Kiss Virág, fitnesz világbajnokkal edzhet Nora Matisse, Slow, Tolo és Slubotage élő mixeire. A 12 vagy 24 havi bérletek ezen a hétvégén féláron vásárolhatók meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ