Ha nem akarsz nagy felhajtást csapni a Valentin-nap körül, akkor lepd meg kedvesed egy finom  reggelivel. Mutatunk pár trükköt, amivel egy egyszerű virslis tojásrántotta vagy a lekváros kenyér is igazi szerelmi vallomássá változik!

Sokan gondolják, hogy a szerelmesek napja már nem is igazán a romantikáról, mint inkább az anyagiakról szól. Ha te sem szeretnél vagyonokat költeni február 14-én, de mégis meglepnéd a párod, akkor próbálj olyan színes kis apróságokat csempészni a napba, amitől érzi, Ő számodra a legfontosabb.

Ilyen lehet például egy finom reggeli vagy vacsora. Nem kell ez alatt azt érteni, hogy azonnal kaviárt és pezsgőt kell venned a boltba: egyszerű alapanyagokból is igazi romantikus ételeket készíthetsz, amelyek egyébként is ott lapulnak a hűtődben.

A következő videóból kiderül, hogyan készíthetsz koktélparadicsomból vagy mandarin gerezdből szivet, hogyan lesz igazán romantikus a virsli, hogy készít szív alakú tükörtojást, és hogyan édesítheted meg méginkább a lekváros kenyeret.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ