Randira készülni mindig izgalmas. Ilyenkor minden hölgy arra törekszik, hogy a legjobb formáját mutassa és már puszta megjelenésével elkápráztassa szíve választottját. Az AVON szakértői most éppen ezért összegyűjtötték azt a hat női praktikát, aminek garantáltan nem tudnak ellenállni a férfiak és a lélegzetük is eláll, amint meglátnak bennünket.

  1. Csábító pillantás

Úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre. Egy randevú pedig nem telhet el anélkül, hogy mélyen ne nézzünk bele párunk szemébe és szinte elvesszünk abban. Ahhoz, hogy tekintetünk igazán igéző legyen, keretezzük szemeinket igézően dús és hosszú szempilláinkkal. Természetesen ne habozzunk használni sem őket – azaz a szempilla rebegtetés minden mennyiségben kötelező!

  1. Color Trend ajakrúzs Coral In Love 529 Ft 6305 7 (4)Édes csók

Egy Valentin-napi randevú szinte elképzelhetetlen egy vadító vörös rúzs nélkül. Ez nem csupán rendkívül nőies, de ajkainkat is ellenállhatatlanná teszi. Így már csak arra kell várnunk, hogy a hercegünk édes csókokkal borítsa be azt. Az AVON Color Trend most ráadásul egy igazi csemegével igyekszik még romantikusabbá tenni ezt az alkalmat: a vörös négy, különböző árnyalatában pompázó, szívecskékkel tarkított rúzsaival.

  1. Tüzes körmök

A vörös szín ezen a napon nem csupán az ajkainkon érdemes viselnünk, hanem a tökéletes összkép érdekében körmeinkre is válasszunk egy tüzes árnyalatot – az ördög ugyanis az ilyen apró részletekben rejlik. Hidd el, a partnered is értékelni fogja!

  1. Mesés illat

A látvány mellett talán a második legfontosabb benyomás az illat. Válasszunk erre az alkalomra egy romantikus, kedves, virágos illatot, mely már az érkezésünkkor elcsábítja partnerünket. Az AVON Viva La Vita parfüm egy igazi boldogságot árasztó, szívmelengető, mégis játékos illat, mely tökéletes választás lehet egy szerelmes randevúra. A megfelelő illathatás elérése érdekében indulás előtt a parfümöt fújjuk a fülünk mögé, a könyék hajlatokba illetve a csuklókra.

  1. Valentin nap infografikaPuha tapintás

Ha az illatunk már megvan, akkor ideje figyelmet szentelnünk a bőrünkre is. Fontos, hogy bőrünk selymes tapintású és gyönyörű fényű legyen, hiszen azt szeretnénk, hogy kedvesünk örömmel érjen hozzánk és simítsa végig bársonyos karunk. Az AVON Planet Spa Radiant Gold test- és masszázsolaj aranyló szemcséinek köszönhetően tündöklő ragyogást ad bőrünknek, miközben pihe-puhává varázsolja azt.

  1. Selymes fürtök

A tökéletes megjelenéshez természetesen az ápolt és gyönyörű hajkorona is hozzátartozik. Érdemes randi előtt – a hajmosást és kondicionálást követően – egy tápláló és ragyogást kölcsönző hajspray-t is használni, hogy hajunk tündöklően fényes és kirobbanóan táplált, valamint egészséges kinézetű lehet. A ragyogó és selymes loknik pedig azonnal elrabolják kiszemeltünk szívét.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ