Együttműködési megállapodást kötött a Dél-Balaton két meghatározó kulturális- és élményközpontja. A Kristinus Borbirtok a Kultkikötővel közösen számos különleges kulturális programot kínál Kéthelyen az idei évben, népszerűsítve ezzel a magyar kultúrát és a balatoni turizmust.

A Balaton kulturális élménytere, a Kultkikötő és a Kristinus Borbirtok kapcsolata 2016-ban kezdődött, amikor a Kultkikötő a Kristinust választotta borászati partnereként, így a különleges kulturális élmények mellett a dél-balatoni dűlők kincseivel is megismerkedhettek a Kultkikötő vendégei. A 2017-es stratégiai együttműködés célja, hogy a két fél színvonalas előadó-művészeti tevékenységet tudjon biztosítani a borbirtok vendégei számára, népszerűsítve ezzel a magyar kultúrát és a balatoni turizmust. Az együttműködés kiterjed a programok szervezésére, ill. azok közönségszervezésére és kommunikációjára.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Florian Zaruba, a Kristinus Borbirtok ügyvezetője elmondta: Fontosnak tartjuk a helyi kezdeményezéseket és együttműködéseket, így a keszthelyi Pannon Egyetem, a Balatoni Hajózási Zrt. és a Kultkikötő is partnerünk már. Bármit csinálunk, a legjobb balatoni borélményeket szeretnénk nyújtani, ehhez kerestünk partnereket környezetünkben. Tavaly a Kultkikötő vendégei a mi borainkat kóstolhatták, idén pedig a mi vendégeink a Kultkikötő által szervezett programokat élvezhetik borbirtokunkon.”

55d9fac4-78c6-4660-80b4-097891ac8b15„Egy tartalmas balatoni nyáreste fő titka a víz tiszta feledhetetlen ízvilágú borok és irodalmi estek, koncertek, színházi előadások, mindez exkluzív légkörben: ez a Kristinus Borbirtok és a Kultkikötő házasítása” – mondta Nemes Zoltán, a Kultkikötő ügyvezető igazgatója.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ