Lejárt a ronda és barátságtalan kinézetű mosószerek kora, de szerencsére nem kell már azokat többé dugdosnunk! Helyüket mostantól felváltja egy stílusos megjelenésű, új és formás külalakkal rendelkező, és persze mindenekfelett megfizethető árú hazai mosószercsalád, a Souldrops.

Azt is mondhatnánk, hogy mostantól másképp fogunk nézni a fürdőszobáinkra és mosókonyháikra. A lélekkel és egyedi hangulattal rendelkező mosó- és öblítőszercsaládnak köszönhetően nem kell ugyanis többet takargatnivaló tisztítószerként kezelnünk a mosószeres flakonjainkat – az esztétikus, formatervezett és szép csomagolás bármelyik lakásban illeni fog környezetébe.

Souldrops csoportkép (1)De persze a vadonatúj márka nem csak a magyar nők – és persze családjuk – anyagi lehetőségeihez, pénztárcájához, vagy fürdőszobájuk, esetleg éppen konyhájuk kialakításához igazodik majd. Úgy is fogalmazhatunk: nemcsak a csomagolás szokatlan, hanem a mosópor és annak előállítása is. A látványos formai megoldást a tehetséges fiatal kutatók és fejlesztők ugyanis olyan környezetbarát tartalommal is megtöltötték, aminek eredményeképpen mosásunk során mi is megóvhatjuk a környezetünket.

Souldrops mosógélÉs ezzel lesz teljes a kép. Azaz az újszerű megvalósítás nem pusztán a külsőségről vagy a külcsínről szól – a modern dizájn tükrözi a termék szellemiségét is. Egy szintre kerül a hagyományos, drága márkás termékekkel, ugyanakkor megfizethető marad, kiemelkedően magas minőséget, hatékony mosást biztosít, ráadásul mindezt esztétikus és környezetbarát módon. Pontosan úgy, ahogy álmainkban mi is jellemeznénk egy ideális mosó vagy öblítőszert.

Mi pedig tudjuk, a Souldrops magasra „teszi a lécet”: gyorsan fel fogja hívni magára a figyelmet. Az új márka jól észrevehető lesz formabontó csomagolása miatt és hamar ismerté fog válni a kiemelkedő minőségével és versenyképes árával. Nem túlzunk ha azt gondoljuk: a Souldrops dizájn-mosópor új trendet teremt a mosós és öblítőszerek világában.

Főkép: Pixabay.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ