Március 13-án „Stíluspárbaj Lakatos Márkkal” címmel debütál a sztár-stylist megújult stílustanácsadó műsora a VIASAT3-on. A vetélkedőben minden héten öt divatrajongó játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb. A műsorban hazai hírességek – köztük Vajna Tímea, Árpa Attila, Papp Gergő, USE, Tomcsányi Dóra és Barabás Niki – is segítik tanácsaikkal a résztvevőket, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a kifutón. Az izgalmas műsor helyszíne és főtámogatója Magyarország legnagyobb és legstílusosabb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza.

Március 13-án a VIASAT3-on indul Lakatos Márk új műsora, a Stíluspárbaj, amelyben minden héten öt divatimádó száll versenybe a fődíjért. A forgatások helyszíne az Arena Plaza, ahol az ország legszélesebb divatkínálatából a játékosok hétről-hétre összeválogatják a feladatban kapott szettet, majd pontozhatják egymást és Márk is értékeli az összeállításokat.

Stíluspárbaj_3A műsor sok újdonságot tartogat, a házigazda, Lakatos Márk például egy izgalmas csavarral nehezíti meg a versenyzők dolgát, ugyanis a szerencsén múlik, hogy ki mennyi pénzt költhet az Arena Plazában egy-egy szettre. A szereplők a játék elején borítékot húznak, és 50-200 ezer forint közötti összegből gazdálkodhatnak. Sőt, a játékosok már vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának.

„Ez a műsor egy hétköznap esténként jelentkező stílusvetélkedő, amelyben olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, tök menő az öltözködési stílusuk.  A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos” – mondja Lakatos Márk.

Stíluspárbaj_4„Magyarország legstílusosabb bevásárlóközpontjaként örömmel adunk helyet Lakatos Márk új műsorának. Az Arena Plaza közel 200 üzletében a játékosoknak könnyű dolguk lesz, hiszen a fast fashiontől a designer márkákig minden stílushoz megtalálják a megfelelő darabokat – mondja Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.

A hét fő eseményén, a divatbemutatón az összes versenyző végigvonul a kifutón, ahol a népszerű stylist a hazai hírességekkel és divatikonokkal együtt hasznos tippekkel látja el őket. A legstílusosabb ruhaköltemény tulajdonosa minden héten 150.000 Ft értékű Arena Plaza vásárlási utalványt nyer, hogy tovább hódolhasson szenvedélyének, a vásárlásnak.

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal hétfőtől péntekig 20.05-kor a VIASAT3-on!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ