Április második felében Magyarországon is elérhetővé válnak a Lengyelországban már 25 éve népszerű Abra Meble bútor üzlethálózat fiatalos, színes és praktikus bútorai.

A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 m² területen lesz kialakítva a soroksári kika áruházban.

1990-ben Krakkóban nyílt meg az első üzlet Abry néven, azóta folyamatos fejlődés és expanzió jellemzi a céget. A magas színvonalú kiszolgálásra már az első üzlet megnyitása óta nagy hangsúlyt helyez a vállalat, ezért is nyerhette el az üzleti világ számára elismert és fontos díjakat: 2008-ban az Abra Meble Lengyelországban az Év felfedettje díját, 2011-ben a Forbes magazin gyémánt címét, 2013-ban a Minőségi Kiszolgálás csillagát, 2014-ben és 2015-ben pedig Superbrand címet kapta meg.

abra butorA vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely főként nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll. 2011 óta az Abra már a Steinhoff International csoport égisze alatt működik tovább nagy sikerrel.

Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A trendi, fiatalos, praktikus  és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, így a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ