Első alkalommal sorakoztatja fel a közösségi média legjeit a JOY magazin. A Social Media Award kampányban az olvasók nyolc különböző kategória negyven jelöltjére tehetik le voksukat a közel két hónapon át tartó szavazás ideje alatt. Bloggerek, youtuberek, előadóművészek mellett ismert szerelmespárok is helyet kaptak a jelöltek között.

Idén a hazai közösségi média legmeghatározóbb alakjait díjazza a JOY, ugyanis első alkalommal indítja el Social Media Award kampányát. A magazin mindig is büszke volt arra, hogy olyan témákat sorakoztat fel, amelyek közel állnak olvasói szívéhez és amelyek az életük részét képezik. Ma már a közösségi média csatornái megkerülhetetlen részei életünknek: követünk, megosztunk, inspirálódunk. A Joy, hazánkban elsőként most annak jár utána, kik azok a hazai sztárok, akik a legkiemelkedőbbek ezeken a felületeken. Az online női magazinok között is vezetőnek számító médium nyolc különböző kategóriában sorakoztatja fel azokat az ismert arcokat, akik szenvedéllyel és kreativitással megalkotott tartalmakkal töltik meg közösségi oldalaikat nap mint nap. Az olvasók közel két hónapon át szavazhatnak kedvenceikre, akik találóan hashtag-gel ellátott kategóriákban indulnak a címekért.

majka_dundika_saját_fotóA Social Media Award-ról nem hiányozhatnak az Instagram népszerű hölgyei, akik #instalanyvagyok kategóriában indulnak az első helyért. Dukai Regina, Iszak Eszter, Kulcsár Edina, Sarka Kata és Kiss Ramóna is számít a rajongók támogatására. A férfiakról sem feledkezik el a magazin, a #szivtiprovagyok kategóriában olyan sármos hírességek várják a szavazatokat, mint Király Viktor, Sebestyén Balázs, Fluor Tomi, Berki Krisztián és Veréb Tamás. A jelöltek között igazi YouTuber és Facebook nagyágyúkra is szavazhatnak a rajongók, akik az elmúlt évek alatt rajongók százezreire tettek szert videóikkal és fotóikkal. FollowAnna, Csorba Anita, Kiss Ádám, Dancsó Péter és Magyarósi Csaba is a #mindigottvagyok kategória első helyezésének várományosa.

rubint_réka_fotókredit_sárosi_zoltánA Joy nemcsak a divatban vagy a szépség terén diktálja a trendeket, de az egészséges életmód terén is támogatja olvasóit, ezért nem hiányozhatnak a fitness és tudatos táplálkozás hazai nagykövetei sem: Rubint Réka, Hosszú Katinka, Kiss Virág, Burján Safira alias Szaffi Fitt és Gökler Krisztina az Oatmeal Queen bloggere #fittvagyok kategóriában pályáznak a megtisztelő első helyért. Az olvasók további kategóriákban is szavazhatnak, mint a #anyavagyok, #szerelmesvagyok, #trendivagyok és #ujitovagyok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ