Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend az éppen zajló Construma kiállításon. A speciális falfesték rendszerrel akár 100%-ban márványhatású, egyedi felületet lehet készíteni.

A Poli-Farbe piaci értékelése szerint 2017. egy dinamikusan fejlődő év lehet, hiszen rohamosan nő az új és régi lakások értékesítése, ennek köszönhetően a festékipari termékek iránt is nő a kereslet. Hazánk meghatározó festékgyártó cége ezért úgy döntött, hogy a 25 éves jubileumát összeköti a kiálltással, ahol több ezer potenciális vásárló megfordul.

Egy statikus standnál sokkal vonzóbb, ha kézzelfogható közelségbe hozzuk az érdeklődőknek a termékeinket. Ezért az újdonságnak számító Poli-Farbe Delta ipari lazúrokat, és az egyedülálló Poli-Farbe Platinum Decor termékeket nem csupán dobozokon és képeken lehet megtekinteni a kiállítás időtartama alatt, hanem bemutatót is láthatnak az érdeklődők a felhasználásukról. Sokan megdöbbennek, milyen könnyen elkészíthető egy nagyon látványos, egyedi felület, amelynek csak a megrendelő képzelete, illetve a mester tudása szab határt” – mondja Mezőcsáti László, a Poli-Farbe értékesítési igazgatója.

PoliFarbe festésAz április 9-ig tartó Construma kiállításon kétségtelenül a Poli-Farbe standja a legnépszerűbbek egyike, ugyanis ott megtekinthető, miként készül a márványhatású felület.

Örömmel láttam, hogy a kiállítás látogatói nagy csoportokban nézték, ahogy dolgoztam, és rengeteget kérdeztek. Azért ilyen kedvelt a Poli-Farbe Platinum márványglett rendszer, mert nagyon egyedi falfelületet lehet készíteni vele, amely teljes mértékben úgy néz ki, mintha valódi márvány lenne. A színt, a mintát, a struktúrát a vásárló alakíthatja ki a saját ízlése szerint, olyan mintázatot kap, amit boltban nem lehet megvásárolni. A dekoratív megjelenés mellett a Poli-Farbe Platinum márványglett fontos tulajdonsága a kimagaslóan jó minőség, amellyel könnyű dolgozni, és igen kedvező áron lehet beszerezni, ugyanis az olasz és német termékek árának akár 25%-áért kapható. Nem utolsó sorban pedig a teljes rendszer – vagyis a márványglett, színezőtinta és viasz – használatával a felület vízlepergetővé és portaszítóvá válik” – tette hozzá Eged Attila, a Poli-Farbe alkalmazástechnikusa.

A Poli-Farbe hazánk utolsó magyar tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. Családi vállalkozásból lett a kkv szektor meghatározó szereplője, éves árbevétele meghaladja a 10 milliárd forintot. Székhelye Bócsán található, ahol több mint 230 embernek ad munkát. A Poli-Farbe a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ