Mindennapos ragyogás a természet erejével! A fiatal, problémás bőr körültekintő ápolást igényel, de kinek van ideje minden nap hosszas perceket tölteni a bőrápolási rutinnal? Az ARTISTRY essentials növényi összetevőkben gazdag termékcsaládjával három egyszerű lépésben, mindössze három perc alatt gondoskodhatunk a tiszta és üde bőrről!

A fiatal bőrre kifejlesztett ARTISTRY essentials termékcsalád gyorssegély a bőrproblémákra. Speciális, növényi összetételének köszönhetően egész napos hidratáltságot, friss érzetet biztosít, nem hagy olajos réteget a bőrfelszínen és nem tömíti el a pórusokat.

  1. lépés: Tisztítás

A vízbázisú, olajmentes essentials Arctisztító Gél segít eltávolítani a szennyeződéseket, tisztítja a pórusokat és csökkenti a bőr olajosságát. Az aloe vera és uborka kivonatnak köszönhetően egyszerre tisztít és tonizál, kellemes, friss érzetet hagyva a bőrön egész nap.

  1. Art_Ess_Social_45.300dpi lépés: Hidratálás

Kombinált-zsíros bőrre

Az essentials Olajmentes Hidratáló Lotion lágyan hidratálja arcbőrünket, csökkenti a fényesedést, antioxidáns-tartalma pedig védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. A benne található kamilla azonnali megnyugvást hoz az irritált bőrnek.

Normál-száraz bőrre

Az essentials Hidratáló Krém makadámia olaj tartalmával anélkül táplálja a szárazabb bőrt, hogy zsíros érzetet hagyna maga után, a kék lótusz bőrnyugtató hatása pedig enyhíti az érzékeny bőr okozta kellemetlen tüneteket.

  1. Art_Ess_Social_52.300dpilépés: Sminkeltávolítás a nap végén

A kényelmes és gyors sminkeltávolításról az essentials Sminklemosó Kendő gondoskodik, amellyel még a tartós szempillafesték és ajakrúzs is egy mozdulattal lemosható. E-vitamin tartalmának köszönhetően éjszakára is kondicionálja bőrünket.

Minden ARTISTRY essentials termék bőrgyógyászatilag tesztelt, nem-komedogén, színezék-, szulfát- és ftalátmentes.

Főkép: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ