A programhoz csatlakozók személyre szólóan kapnak támogatást az életmódváltáshoz. A három pilléren (mozgás, táplálkozás és lélek) nyugvó program minden nap új ismeretekkel, tanácsokkal lát el. Konkrét ötleteket nyújt a napi mozgáshoz, az új receptek pedig segítenek beépíteni a napi táplálkozásba az egészséges ételeket.

Vajon rendben van a testsúlyom? Eleget mozgok? Ez az izomrendszer elég ahhoz, hogy tíz év múlva is jól érezzem magam bőrömben? Jól táplálkozom? Rendben vagyok önmagammal? Számos kényelmetlen kérdés, amire mi is tudjuk a választ: itt az ideje a változtatásnak!

A Central Médiacsoport Zrt. vezető online egészség magazinja, a HáziPatika.com ebben szeretne segítséget nyújtani. Az április 10-én indult, három pilléren (táplálkozás, mozgás, psziché) nyugvó Életmódváltók program minden nap új ismeretekkel, tanácsokkal lát el. Az életmódváltást neves orvosgárda, dietetikusok, pszichológusok és edzők támogatják.

Eletmodvaltok_sajtotajekoztato1„Nagyon sok olvasónk kérdez minket, kér segítséget az életmódváltáshoz. Ezért döntöttük el, hogy egy hathetes alapprogramban segítünk az életmódváltásban, ahol minden segítséget megadunk, hogy a változás valóban sikeres legyen– mondja Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője.

Karakas Hedvig olimpiai bronzérmes cselgáncsozó a program nagyköveteként támogatja az elszánt résztvevőket. „Az egészséges táplálkozás és a sport végigkísérik az életemet, így úgy érzem, hiteles példával tudok szolgálni az olvasóknak. Olyan helyzetekre, kérdésekre vonatkozóan is tanácsot tudok adni a sporttal, esetleges sérülésekkel, diétával kapcsolatban, amikkel ők maguk még nem találkoztak.”

„A hat hetes program alatt a mai elvárásoknak és életvitelnek abszolút megfelelő fogásokra számíthatnak tőlem az olvasók” – árulta el a kampány étrendjéért felelős Vrábel Krisztina gasztroblogger. „Csak olyan recepteket osztok meg, amik összeegyeztethetők a mai rohanó, gyors tempónkkal, ellenben látványosak, egészségek, és mi magunk készítjük el őket. Az egészséges étrend ugyanis mindenki számára ugyanazt jelenti: a feldolgozott élelmiszerek helyett friss alapanyagokon, zöldségeken és rostokon alapul.”

Eletmodvaltok_sajtotajekoztato2A támogatás nemcsak szakértői oldalról adott, hanem a közösségnek is nagy szerep jut. Az Életmódváltók program ugyanis egy új közösség felépítéséről is szól, akik egymáshoz is fordulhatnak, blogolhatnak a mindennapjaikról, megoszthatják egymással a gondolataikat. A programot nyereményjátékok teszik még színesebbé.

Aki szeretne az életén változtatni, új testre, és egy egészségesebb életvitelre vágyik, annak a HáziPatika.com Életmódváltók csapatában a helye.

Főkép: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ