A magyar zenei élet meghatározó szereplőivel találkozhatunk május 4-én az Erzsébet téren, egy nagyszabású koncert keretében. A Mosoly Koncerten a 100 Tagú Cigányzenekar és a magyar popszakma legjava ötvözi zenei tudását egy olyan különleges előadással, amellyel korábban még egy színpapod sem találkozhattunk. Az egyéni fellépéseket követően az est végén egy közös meglepetés produkcióval várják a közönséget a zenészek.

MEGÉRTENI. ELFOGADNI. SEGÍTENI. Ez a jelmondata az Út a Mosolyért Alapítvány által szervezett, adománygyűjtéssel egybekötött koncertnek, melynek fő célja, hogy felhívja a figyelmet az autizmus spektrum-zavarral élő gyermekek orvosi vizsgálatának és kezelésének nehézségeire. Az adománygyűjtés egy – a Közép-Európában is egyedülálló –, elkülönített és akadálymentesített autista ellátóközpont létrehozását segíti, amely megkönnyítené a Heim Pál Gyermekkórház autista spektrum-zavaros betegeinek hétköznapjait.

Mosoly koncertFellépők:

100 Tagú Cigányzenekar, Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibor, Závodi és Berkes Olivér, Király Viktor, Radics Gigi, Kollányi Zsuzsi, Vastag Csaba

Időpont:
május 4. 20:00

Helyszín:
Erzsébet tér. Az Akvárium Klub feletti medence előtt.
1015 Budapest, Erzsébet tér 12.

Az eseményen a részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk! A helyszínen lehetőség lesz adományokkal támogatni a Heim Pál Gyermekkórház vizsgálóközpontjának létrehozását.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ