Budapest legnagyobb tavaszi borfesztiválja, a Rosalia idén május 12-14. között kerül megrendezésre a megújuló Városligetben. A Vajdahunyadvár mögött életre kel a park, megtelik pezsgéssel, jó kedvvel, szórakozással. Rosék, borok, habzó borok, pezsgők és széles választékú streetfood várja a borkedvelőket, baráti társaságokat és családokat egy közös nyárköszöntő bulira.

A Rosalia Fesztiválon a könnyű fehértől a testes vörösön át a desszertborokig mindent kóstolhatsz, de a főszerep természetesen a nyári frissítő rosé- és pezsgő boroké.

A belépés díjtalan!

A kóstoláshoz használt logózott kristálypohár a helyszínen az információs standokon vásárolható. (A standokon a vendégeket kizárólag a rendezvény saját, logóval ellátott fesztivál poharában szolgálják ki!)
A pohár ára: 1 000,- Ft

wine-2043564_640Megállíthatatlanul tombol a tavasz, lassan nyakunkon a nyár. Aki még nem tette, az gyorsan porolja le a kerti bútorokat, napernyőt, homokozó játékokat, tisztítsa meg a grillsütőt, mert hamarosan nagy szükség lesz rájuk. A Nagygombos Borászattal karöltve a Rosalia Fesztivál receptversenyt hirdet: Keressük az idei kerti partik legmenőbb ételeit!

Fotók: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ