Csak a tartós életmódváltásban hisz Pirner Alma. A táncosnő semmilyen fogyókúrát nem javasol, azt vallja, hogy hosszú távú eredményt csak rendszerességgel lehet elérni. Immár tízezren követik figyelemmel Pirner Alma tanácsait a Bombanő Projekt közösségi oldalán. Eddig 194 leendő bombanő számolt be hihetetlen fogyásról, összesen 1028 kilótól szabadultak meg 3 hónap alatt Hódi Pamela, Pirner Alma és Vámos Erika tanácsai hatására.

Másfél hónap van bikini szezonig, még most sem késő csatlakozni a Bombanő Projekthez. Három hónap alatt tízezer nő vágott bele a közös életmódváltásba, rengetegen kérték ki eddig Pirner Alma tanácsait. A program résztvevői átlagosan hat kiló fogyásról számoltak be a Bombanő Projekt januári indulása óta.

Pirner Alma elárulta a leendő bombanőknek: reggelire csak olyan felvágott készítményt eszik, amelyben nagy a hústartalom. A zsíros szalámik helyett a pulykamell sonkát részesíti előnyben, és rajong az olívaolajért. A programban apró változtatásokra sarkallják a résztvevőket, amivel nagy eredmények érhetőek el.

SessionPhoto_RM2A9921“Egy bombanő attól is bombanő, hogy felemeli azokat a hölgyeket, akik el vannak veszve a fogyókúrák világában. Olyan étrendet kell kialakítani, ami hosszútávon tartható, nem drasztikus módszerekre van szükség. A legfontosabb, hogy „tiszta” ételeket fogyasszunk, nyers zöldségeket és gyümölcsöket. Napi 30 perc mozgás mindenkinek belefér az idejébe, helyes táplálkozás mellett nincs is többre szükség. Csapatban könnyebb tornázni is, mert nem azt nézed, hogy mennyi van még hátra, hanem jól érzed közben, társaságban vagy, motivál a közösség. Az edzés feltölt és kirobbanó energiád lesz – mondta el Pirner Alma, aki hozzáfűzte: néha belefér egy kis bűnözés, de a szuper alakért az édességekről bizony le kell mondani. – Az ördögnyelvet tartalmazó csokis shake kiváltja az édesség utáni vágyat, ebből büntetlenül nassolhatunk, ráadásul laktat is, egy vacsorát könnyen kiválthatunk vele” – mondta el Alma, aki számos hasznos tanáccsal szolgált a közösségi oldalon az elmúlt három hónap alatt.

“A lányoknak sokat segít a Bombanő program, átlagosan 10 percen belül választ kapnak a kérdéseikre. Ha együttesen összefognak és tapasztalatokat cserélnek, sokkal könnyebben megy az életmódváltás. Semmi olyat nem szeretek, aminek a nevében benne van az, hogy „kúra”. Azt jelenti, hogy véget ér egyszer. Fontos elmondani, hogy folyamatos életmódváltással lehet megőrizni az alakunkat” – szögezte le Pirner Alma, aki hozzáfűzte: minden bombanő jelöltet egyénileg kell bealítani; akinek az edzés tényleges szenvedés az nem fog ott maradni az edzőteremben. Találni kell egy olyan mozgásformát, amit szívesen csinál.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ