vEzt a kiemelkedő nemzetközi díjat a szálloda azon erőfeszítéseiért kapta, amelyekkel hozzájárult ahhoz, hogy minél több nemzetközi gyógyvendég válassza Pöstyént. Az International Medical Travel Journal Medical Travel Awards 2017 (http://awards.imtj.com) nagyszabású éves díjátadó ünnepségén a Danubius Hotels Group Brand Managere, Mike Wallace, képviselte a szállodát.

A díjátadóra április 26-án került sor a horvátországi Opatijában az IMTJ Medical Travel éves konferenciájának keretében, melyen a gyógyutaztatás és gyógyturisztikai szektor legelismertebb szakértői és szolgáltatói vettek részt. A díjátadót a Primorje-Gorski Kotar megye támogatta.

DANUBIUS_THERMIA PALACE_16A5927Az Irma Gyógyfürdő az innováció és a gyógyvendégek magas szintű ellátásának  elismeréseként kapta meg a díjat – számos hasonló szolgáltatót a világ minden tájáról maga mögé utasítva.

IrmaHealthSpaMudPoolA szlovákiai luxus gyógyfürdő közvetlenül a pöstyéni gyógyforrásokra épült és több mint 60 féle kezeléssel várja a gyógyulni vágyókat. A fürdő szíve az egyedülálló iszap medence. A gyógyfürdő közvetlenül kapcsolódik a szecessziós ötcsillagos Danubius Health Spa Resort Thermia Palace szállodához.

A Danubius Hotels képviseletében a döntőbe jutott még a korábbi években kétszeresen díjnyertes Danubius Health Spa Resort Margitsziget valamint Marienbad a legjobb gyógy-wellness desztináció kategóriában.

A zsűri elnöke és az IMTJ ügyvezető szerkesztője, Keith Pollard szerint a Medical Travel Award díjjal az iparág legjobb szolgáltatóit ünneplik, valamint bátorítani szeretnék a szakma további képviselőit, hogy ők is csatlakozzanak ehhez a körhöz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ