A tavylai győztes: Zona Bar

Már lehet nevezni a Gastro Design Award 2017-re. Az idén immár második alkalommal meghirdetett versenyen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt. A pályázatokról nemzetközi zsűri dönt, a zsűrielnök Varró Zoltán, világhírű designer, belsőépítész.

A Gastro Design Award célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

A tavalyi győztes Szálloda kategóriában: Avalon Ristorante
A tavalyi győztes Szálloda kategóriában: Avalon Ristorante

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek a verseny főbb szempontjai. A versenykiírók két fő kategóriában várják a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltek ki a belsőépítészet és a design területén, idén először pedig a Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adnak fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, egyúttal megismertessék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.

A pályázati időszak június 30-ig tart, részletes információ és versenykiírás a www.gastrodesignaward.huhonlapon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ