Hévíz első gyógyszállodája Finta József tervei alapján épült, és 1976-ban nyitotta meg kapuit, azóta számtalan rendezvény, átépítés, felújítás zajlott, több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz szállodában, amely 2006-ban új nevet kapott.

_MG_1690A Danubius Health Spa Resort Hévíz megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően, hogy vendégei minden óhajának eleget tehessen. A saját gyógyvízforrással, hat medencével és saját gyógyászati részleggel büszkélkedő szálloda tökéletes hátteret biztosít ahhoz, hogy egy alapos feltöltődés erejéig megszakítsuk a hétköznapok rohanását.

A DHSR Hévíz vendégei immár teljesen felújított szauna részlegen pihenhetnek, miután április közepén átadták a szálloda vadonatúj belső szauna világát. A rekonstrukcióval a modern wellness zónák trendjeit követő, nagyobb kapacitású szauna blokk került kialakításra, amely funkcionálisan és esztétikailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A bővebb szolgáltatásokat nyújtó szauna részlegen finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és pihenőágyakkal berendezett pihenő tér várja az egészséges életmódra törekvőket és a kikapcsolódni vágyókat. A különleges fenyőburkolattal és fényeffektekkel hangulatossá tett belső tér kivívta a vendégek elismerését, sokakat csábít az új szauna blokk kipróbálására.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ