Június 17-én a gödöllői Grassalkovich Királyi Kastélyban rendezik meg a Nemzet Szépe szépségversenyt szinte napra pontosan 150 évvel azután, hogy megkoronázták Sissit, az utolsó magyar királynénkat. Az est házigazdái Némedi-Varga Tímea és férje, Gergely Róbert lesznek.

A házaspár számára nem újdonság, hogy együtt kell a színpadra állniuk. A színházban gyakran dolgoznak közösen és a tavalyi Nemzet Szépe versenyen is ők vezették a műsort.

Némedi-Varga Tímea elmondása szerint már az előző évben hangulatos, varázslatos volt a verseny, már ott is érződött, hogy valami elkezdődött. Ennek újabb pluszt ad a mostani helyszín.

IMG_0117Gyermekkorom óta Sissi-rajongó vagyok, és remélem, hogy egy olyan versenyt láthatunk majd, ahol nemcsak a külsőségek, hanem a belső értékek is számítanak. Bízom benne, hogy a kastély ösztönző erővel hat a lányokra-fogalmazott a színésznő.

A műsorvezetők tavaly egy közös beszélgetésen ismerkedhettek meg a szépségkirálynő-jelöltekkel, de idén megpróbálnak még több időt velük tölteni.

Némedi-Varga Tímea jelen lesz a válogatón, ahol kiderül, melyik 13 szerencsés mutathatja meg magát a versenyen, és a döntősök felkészítő táborában is tiszteletét teszi.

IMG_0281 (1)Szeretné lelkileg felkészíteni őket a megmérettetésre és kicsit közelebbről megismerni őket.
„A legfontosabb, hogy helyezéstől függetlenül örömmel a szívükben menjenek majd haza. A feladatunk, hogy megmutassuk, nem úgy kezeljük őket, mint egy darab húst, és úgy működjünk együtt, mint egy család” – tette hozzá.
A színésznőt egyáltalán nem zavarja, ha Gergely Róbertet körbeveszik a csinos lányok, sőt, ő lenne a legjobban megsértődve, ha nem tennék.

„Gyakran engem is körülállnak a férfiak, és ez így van rendjén. Robi egy sármos férfi, akit nem lehet birtokolni. Persze vannak határok, csak a jó ízlés keretein belül” – mondta mosolyogva Némedi-Varga Tímea.

Fotó: Koncsek Ádám

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ