Május 12-13-án Tatán és Dunaújvárosban kerültek megrendezésre a regionális Nagy Sportágválasztó rendezvények. A látogatók a pénteki oktatási intézmények számára fenntartott napon az óvodás, általános iskolás és középiskolás gyermekek ismerkedhettek meg a Tatán és Dunaújváros környékén megtalálható egyesületekkel. Szombaton pedig a családoké, egyéni látogatóké volt a főszerep.

Budapest sem marad sportágválasztó rendezvény nélkül, hiszen május 26-27-én igazán nagy volumenben, több mint 100 sportágat felvonultatva várja látogatóit a JUBILEUMI XX. Budapesti Nagy Sportágválasztó, a X. kerületi Merkapt Sportközpontban.

A Nagy Sportágválasztó rendezvényeken a megjelenő sportágakba díjmentesen lehet „belekóstolni” szakemberek, edzők instruálása mellett. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a korának, testfelépítésének, szándékainak legmegfelelőbb sportágat.

gyerek sport pixaA fővárosi rendezvényre kilátogatók sportikonokkal is találkozhatnak, sőt több esetben együtt is sportolhatnak példaképeikkel. A rendezvényen a olimpiai, Európa- és világbajnok sportolók is ott lesznek, hogy jelenlétükkel is népszerűsítsék saját sportágukat és inspirálják a gyerekeket nagy eredmények elérésére.

Május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők!

Fotók: Pixabay.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ