Végre beköszöntött az igazi nyár, újra érezhetjük bőrünkön a napsugarak simogató melegét, és gyönyörködhetünk a természet megannyi szépségében. Nincs annál kellemesebb időtöltés sokunk számára, mint a napsütést élvezve egy kényelmes kanapén elnyúlva, kedvenc magazinunkat vagy egy csajos könyvet olvasgatva pihenni. Ez az igazi „én idő”! Elnézve a kika idei kerti bútor kínálatát, nem lesz könnyű a választás, melyik fotelba huppanjunk bele idén nyáron.

Családi ebéd a szabadban

Itt az idő a grillezésre! A finom illatokra még a szomszédok is átjöhetnek egy kellemes beszélgetésre, ha megfelelő kényelmet tudunk biztosítani, azaz mindenkinek van hol leülnie. Ha szívesen szerveztek sütéseket a kertben, akkor a legpraktikusabb a kerti ebédlő szett, melyhez az egész család a vendégekkel kiegészülve kényelmesen leülhet az étkezések idejére vagy egy jó borkóstolóra. Ezekből is számos verziót találhatsz a kika kínálatában, érdemes olyan stílust választani, ami az otthonod hangulatát tükrözi a teraszon is. A legújabb kültéri bútorok már nagyon jól bírják az időjárás viszontagságait. Így egy kiadós zápor után elegendő, ha száraz, puha kendővel áttörlöd.

csajoslifestyleNyaralj otthon!

Mi lenne, ha egész nyáron nyaralhatnál, élvezve a vakáció minden örömét? Megteheted, ha a kerted vagy a teraszod úgy rendezed be, mintha egy wellness hotelbe cseppentél volna. Nem kell hozzá más, mint egy kényelmes napágy, napernyő a kika-ból, behűtött limonádé és sok naptej. Így a fárasztó nap után hazatérve, feltöltődhetsz a saját otthonodban. Ha mediterrán hangulatot szeretnél, akkor a narancsos színeket részesítsd előnyben és olivás, citromos motívumú kiegészítőket válassz mellé. Ha a trópusokra vágysz, nagy levélmintás és egzotikus állatokkal díszített textíliákkal turbózd fel a teraszt, színes poharakkal, tálcákkal. Ha ötcsillagos luxus hotel wellness részlegét szeretnéd a teraszodra varázsolni, akkor fehér textíliákkal és arany kiegészítőkkel érheted el ezt a hatást.

unnamed (3)Dekoráld a kerted!

Már nem csak a virágoktól szép a kert és a terasz. Ha már beültetted a kerted vagy a kaspóidat, itt az idő a dekorálásra. Válaszd ki a kertedhez illő színt és stílust! Ebben az a praktikus és egyben inspiráló, hogy akár évente is lecserélheted a kollekciót, ha meguntad vagy változott az ízlésed és nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni, mégis nagyon látványos hatást érhetsz el. A textíliák, kaspók, jópofa kerti kődíszek, napelemes lampionok a kerted, teraszod díszei lesznek, növelve az esztétikai élményt, akárhányszor kiülsz egy jó kávéval a kézben.

unnamed (4)Hogy még kényelmesebbé váljanak a hétköznapok, a kerti bútorokkal együtt a kerti kiegészítők is megrendelhetők pár kattintással a kika webáruházban. Már beindultak a nyári akciók is, érdemes ellátogatni a kika áruházakba, hogy még időben kiválaszd az új kerti bútorodat!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ