Június 1-től látható a hazai mozikban Arnold Schwarzenegger legújabb filmje, az Utóhatás (Aftermath), amelyben az akciósztár új, komorabb és drámaibb arcát ismerhetjük meg. Ebben az amerikai független filmben Schwarzenegger egy emberi hiba miatt bekövetkezett repülőgép-szerencsétlenség során a családját elvesztő, megtört apát alakít, aki képtelen belenyugodni a történtekbe.

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik (Arnold Schwarzenegger) már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légiirányító, Jake (Scoot McNairy) élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni, és a mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak…

Arnold Schwarzenegger, aki kormányzói kitérője után újra aktívan filmez, ezúttal egy független produkcióban készült, igaz történeten alapuló filmdráma főszerepében tűnik fel a mozivásznon. A 2002-ben a Boden-i tó fölött, Überlingen közelében történt légikatasztrófa tragikus eseményeit és nem kevésbé megrázó következményeit feldolgozó filmdráma többek között Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Noé) produceri keze alatt készült.

A filmet a hazai mozikban a Pannonia Entertainment mutatja be az RTL Klub támogatásával, június 1-től országszerte a Cinema City mozikban és számos artmoziban, Budapesten a Westend, Aréna, Campona és Allee mellett a Corvin moziban is vetítik, magyar szinkronnal. A vetítési helyszínek teljes listája a https://www.facebook.com/PannoniaEntertainment címen olvasható. A rajongók számára jó hír, hogy Arnold Schwarzenegger ismét Gáti Oszkár magyar hangján szólal meg a filmben. A további főszereplők magyar hangját többek között Ralkai Zoltán, Bogdányi Titanilla, Kőszegi Ákos, Barbinek Péter adja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ