A YANA egy forradalmi, napi szépségital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt a szervezet természetes kollagéntermelésének fokozása által.

Az amerikai professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare-fejlesztette YANA új megközelítést biztosít a bőregészségben. Ez a koncentrált, védett, kollagénpeptideket, ceramidokat, antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó elegy segít helyreállítani a bőr esszenciális építőelemeit, melyek ahhoz szükségesek, hogy visszanyerje és megtartsa fiatalos kinézetét.

A nagy hatékonyságú peptidek lassítják a kollagén vesztést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagén-termelését élénkítik. Klinikai tanulmányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

Naponta egy adag, 15ml YANA a ragyogó bőr biztosítéka. A legjobb eredmény érdekében fogyasszunk utána 2,5 dl vizet, vagy keverjük a kedvenc gyümölcslevünkhöz vagy egy smoothie-hoz. Használat előtt rázzuk fel, nyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.

yanaÖsszetevők:
Hidrolizált bioaktív kollagén peptidek: lassítják a kollagénvesztést, csökkentik a ráncok méretét, növelik a rugalmasságot és emelik a bőr hidratáltsági szintjét
Ceramosides (gabonakivonat): támogatja a bőr celluláris mátrixot, hozzájárul a feszességéhez és hidratáltságához.
Ultra-nutraceutikáliai antioxidáns komplex (hialuronsav, zöld tea levél, kivonat, bio acai gyümölcs, bio gránátalma gyümölcs kivonat): harcol a szabadgyökök okozta károk ellen
C-vitamin (aszkorbinsav): az egészséges kollagén képződéshez elengedhetetlen
Biotin: védi a bőrt a vízveszteségtől, segít erősíteni a hajat, bőrt, körmöt
B6-vitamin: a fehérjék lebontását gátolja

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ