A tikkasztó nyári hőségben jól esik megbújni az árnyékban kezünkben egy kellemes, jéghideg jegeskávéval. A Nespresso két limitált kiadású, a mediterrán életstílus által inspirált őrleményt mutat be idén nyáron, amelyeket kifejezetten jegeskávék készítéséhez terveztek: az Intenso on Ice-t és Leggero on Ice-t. Az első limitált kiadású jegeskávé őrlemények között az intenzívebb, pörkölt ízek kedvelői, és a gyümölcsösebb ízvilág rajongói is megtalálják kedvencüket.

Az Intenso on Ice és a Leggero on Ice az első kifejezetten jegeskávé készítésére kifejlesztett Nespresso kávéőrlemények. Az Intenso on Ice egy merészen telt kávé gabonás és kakaós jegyekkel, intenzív, pörkölt lecsengéssel. Ha az Intenso on Ice kávét Macchiatoként készítjük el, finom, krémes textúrát kapunk kekszes ízjegyekkel. Ezzel szemben a Leggero on Ice feketén fogyasztva gyömölcsös, citrusos jegyeket mutat, hosszú lecsengéssel és lágy textúrával. A tejjel készített Leggero on Ice Macchiatoban pörkölt jegyeket és édeskés ízeket fedezhetünk fel.

Nespresso_jegeskávé_1_kisA Nespresso kávészakértői egy nagyon egyszerű, három lépésből álló receptet javasolnak a legfinomabb jegeskávék elkészítéséhez, amelyekhez tejet vagy vizet is használhatunk.

  1. lépés: Főzzön a jégkockák tetejére egy Intenso on Ice vagy Leggero on Ice kávéból készített espressot** (40 ml)
  2. lépés: Végezetül öntsön a pohárba 90 ml hideg tejhabot vagy hideg vizet (körülbelül 6 evőkanál)

Tippek a Nespresso szakértőitől:
*   Ha nagyobb jégkockákat használ, a jegeskávé hosszabb ideig kellemesen hűs marad.
**   Az intenzív ízek rajongói espresso helyett két ristretto (2x 25ml) mennyiségben főzött Intenso on Ice vagy Leggero on Ice kávéval is elkészíthetik a receptet.

Tegye még különlegesebbé a pillanatot kiegészítőinkkel!

jegeskávé_travel mug_kisLIMITED EDITION TRAVEL MUG

A jegeskávék mellé a Nespresso egy Limited Edition Travel Mug termobögrét kínál, amelynek matt fehér borítását kék geometrikus minták díszítik, így nagyszerűen illeszkedik a kapszulák design-jához. A Travel Mug elengedhetetlen kiegészítője azoknak, akik kávéjukat útközben is szeretnék hidegen vagy melegen tartani.

Ár: 6 490 Ft

Nespresso_areoccino4_kisAEROCCINO4 TEJHABOSÍTÓ

Tegye teljessé a jegeskávé élményt a Nespresso legújabb tejhabosító készülékével. Az Aeroccino4 kétféle meleg tejhab és meleg tej mellett hideg tejhab készítésére is alkalmas, így könnyedén készíthet változatos kávérecepteket otthon is. A készülék emellett mosogatógépben is elmosható, így tísztítása is egyszerű.

Ár: 24 990 Ft

Nespresso_jegeskávé_pure recipe pohár_kisPURE RECIPE POHÁR LIMITED EDITION CSOMAGOLÁSBAN

Az innovatív svájci stúdió, a BIG-GAME által tervezett üvegpoharak vonalvezetésében a modern design és a letisztult elegancia találkozik. A gyönyörűen megtervezett, nagy méretű receptes poharak tökéletesek Jeges Latte Macchiato, illetve más hideg vagy meleg kávéreceptek felszolgálásához.

Ár: 6 990 Ft

Fedezze fel a kávézás új dimenzióját jegeskávé receptjeinkkel. A Nespresso jegeskávéi, az Intenso on Ice és a Leggero on Ice, júniustól világszerte rövid ideig elérhetők a Nespresso Boutique-okban és a Nespresso weboldalon.

Vegyen részt a Nespresso Instagram játékában! Június 12. és július 20. között töltse fel kedvenc jegeskávé receptjét az Instagramra #NespressoPillanat hashtaggel! A legjobb fotó elkészítője Nespresso jegeskávé ajándékcsomagot nyerhet. (További részletek a Nespresso Facebook oldalán.)

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ