Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megalkotója idén nyáron bevezeti az egészséges életmódot a mindennapokba. Országszerte 20 strandra látogat, ahol számos szabadtéri mozgásformát és egészséges ételeket kínál, emellett pedig mindenkit megmozgat. Az eseményekre szépségverseny teszi fel a koronát.

Czanik Balázs a mozgásszegény életmód negatív hatásaival mindennap találkozik személyi edzőként, amikor a fogyni vágyók hozzá fordulnak segítségért. Ezért missziójának tekinti, hogy minél több emberrel szerettesse meg a mozgást.

„Bár a bikiniszezonra sokan elkezdenek készülni tavasszal, de amikor beköszönt a nyár, mindenki elengedi magát egy kicsit, hiszen akkor nyílik lehetőség nyaralásra, pihenésre. Úgy gondoltam, hogy éppen ezeket a pillanatokat ragadom meg, amikor sokan töltik az idejüket a strandon, nem rohannak sehova, és egy kicsit talán jobban elgondolkodnak azon, hogy szükséges volna változtatni az életmódjukon. Ebben fogok segítséget nyújtani a csapatommal, ugyanis a kicsi gyerekektől a felnőttekig, minden korosztálynak több mozgásformát is bemutatunk, hogy a kellemes strandolás közben kedvet kapjanak és örömüket leljék a sportolásban” – mondja lelkesen Czanik Balázs.

Az érdeklődők nem csak a mozgással, hanem az egészséges étkezéssel, bio készítményekkel, szabadtéri edzési lehetőségekkel is megismerkedhetnek a 20 állomásos roadshow-n, azaz valódi egészségfesztiválon találják majd magukat, ahol a szórakozás sem marad el.

„Néhány éve szerveztünk hasonló rendezvénysorozatot, óriási sikerrel. Annak tapasztalatai alapján úgy állítottuk össze a programot, hogy igazán érdekes, üdítő elemeket legyenek benne. Az egészségfesztiválon az érdeklődők kipróbálhatják a Capoeira Aerobikot, zumbát, alakformáló tornát, aquafitneszt, lesznek karate- és táncbemutatók, gyerek torna és az igazi különlegesség: minden helyszínen szépségversenyt tartunk. Állomásonként a három legszebb hölgy jut tovább, augusztus végén egy felkészítő tábor után, szakmai zsűri döntése alapján kiderül, ki a legszebb” – avatott be a részletekbe Czanik Balázs.

A roadshow állomásai:

Dátum Időpont
júni 24. szombat Miskolc, Miskolctapolca
júni 25. vasárnap Bogács
júni 30. péntek Albertirsa
júli 1. szombat Budapest – Aquaworld
júli 2. vasárnap Velencei tó – Agárd
júli 7. péntek Tiszaújváros
júli 8. szombat Tiszafüred
júli 9. vasárnap Mezőkövesd
júli 14. péntek Cegléd
júli 15. szombat Gyulai Várfürdő
júli 16. vasárnap Rukkel tó
aug 4. péntek Tiszakécske
aug 5. szombat Csongrád
aug 6. vasárnap Cserkeszőlő
aug 11. péntek Hajdúszoboszló
aug 12. szombat Debrecen
aug 13. vasárnap Nyíregyháza Sóstó
aug 18.péntek Mogyoród Aquaworld
aug 19. szombat Balatonlelle
aug 20. vasárnap

Zalakaros

A szépségversenyre jelentkezni a balazsfitness@gmail.com e-mail címen, www.facebook.com/balazsfitness oldalon lehet privát üzenetben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ