Egész évben arra a két hétre várunk, amikor végre elutazhatunk és kipihenhetjük az éves fáradalmainkat a nyaralás során. Sokan túlcsomagolnak és több bőrönddel  kelnek útra, hogy minden ott legyen, amire szerintük a pihenés alatt szükségük lesz. De vannak, akik praktikusan pakolnak és kis bőröndjükben pont azok a holmik lapulnak, amik tényleg fontosak a tökéletes nyaraláshoz és selfiekhez. Lássuk, az answear.hu stylistjai szerint, mik a legfontosabb nyaralási kellékek.

Nem csak egy bikini

Az idei fürdőruha divat most azoknak kedvez, akik szeretik bonyolítani a medencés megjelenésüket. A bikinik ezen a nyáron horgolt részletekkel, rojtokkal díszítettek. De a zsinórok is keresztbe kasul futnak végig a derékon vagy a felsőrésznél, így az esti tükör előtti barnulás „cheking” vicces lesz a sok fehér csíkkal barna bőrünkön. A strandruhák is reneszánszukat élik. Az is szép, ha a sarong a fürdőruha anyagát mutatja, de már a gondosan összehangolt színek, minták is divatosak.

answear 2

Városnézéshez

Minden nyaralásnál van egy két nap városnéző program, amikor a csapat fényképezőgépekkel, okostelefonokkal felpakolva bejárja a nyaralás nevezetes helyszíneit. Hogy a fotókon jól mutass, pakolj be pár nem gyűrődős ruhát. Szalmakalappal kiegészülve, nagyon elégedett leszel a közösségi oldalakon megosztott fotóiddal.

Minél kényelmesebb, most annál divatosabb

Véget ért a körömcipők uralma. Éljen a gumitalpú, kényelmes platform szandál és papucs. Nem annyira kecses látvány a lábon, de ha megszokjuk, akkor már tetszik is. És ne feledkezzünk el a kényelméről. Kilómétereket sétálhatunk, nem fogunk kidőlni.

Mibe pakoljak?

A bőrönd mellett kell több táska is az útra. És ez nem holmi szeszély. Hiszen a strandra is kell egy a törölközőknek, könyveknek, naptejeknek és ha gyerekkel vagyunk, akkor még az sem elég. No és a városi és esti programokhoz sem árt, ha van egy praktikus, de szép kis méretű válltáskánk.

answear 1Ha fújna és esne

Az időjárás nagyon kiszámíthatatlan, még egy mediterrán helyen is előfordulhat, hogy lehül pár napra a levegő. Mindig csomagolj be egy melegebb felsőt, hogy ilyenkor is komfortosan érezd magadat.

Napozáshoz

Nemcsak a magas faktorszámú naptejeket csomagold be, de mindenkinek legyen egy szép nagy strandtörölközője. Az idei divat a flamingó vagy ananászos motívum vagy a tenger türkizét tükröző minták és színek. Praktikus darab, amikor lefoglalod hajnalban a hotel medencéjénél a napágyat a nálad még sokkal korábban kelő holland turisták előtt.

A nyár slágere

Mindenképpen szerezz be egy overallt, de csak a rövidnadrágos verziót vidd el a nyaralásra. Idén, mindenféle verziója hódít ennek e ruhadarabnak. Bár nem mindenki szerint praktikus, bizonyos pillanatokban. Tény viszont, hogy nagyon trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Minél több színben  és motívumban gyűjtesz be ezekből, annál változatosabban tudsz öltözködni. Nemcsak a nyaralás alatt. És nem foglal sok helyet.

answear 3Ha sportolnál

Egy jó minőségű edzőcipő, nemcsak a kényelmi szempontok miatt jó döntés, de ha a nyaralás alatt futnál vagy nagy túrákra indulnál, nem árt, ha veled van. Ezernyi variációban kapható, nem beszélve a szivárvány színeiről. Minél feltűnőbb a színe, annál jobb.

Mint a hölgyek

A kalap a korábbi évszázad elengedhetetlen kelléke volt. Nem is volt illendő enélkül utcára lépnie egy igazi hölgynek. Most a szalmakalappal vissszatért ez a divathullám. Már tavaly is láthattuk a külföldi turistákat, hogy szebbnél szebb szalmakalapokban fedezik fel hazánkat. Most már könnyen beszerezhető ez a kiegészítő is. Ne felejtsük, hogy árnyékot is ad a forróságban viselőjének.

Üzenj a világnak!

A feliratos felsők mindig is trendik voltak! Ezen a nyáron sem lesz másként. De most még sokkal többféle verziót találhatunk, amikkel kifejezhetjük a világnak, hogy mit gondolunk bizonyos dolgokról. Előny, ha tudsz angolul, hogy tudd, mit üzensz a pólóddal. A nyár motívumai is előkerültek, így sok flamingo, ananász, görögdinnye motívum is megtalálható az egyszarvúak mellett.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ