Augusztus 15-én kerül a mozikba a nyár zenés vígjátéka, a Pappa Pia, amely egy romantikus, vidám mese a szerelemről, a barátságról az összetartozásról, és a fiatalságról. A film rendezője Csupó Gábor, a legfontosabb szerepekben pedig olyan hazai sztárokat láthatnak majd a nézők, mint Szabó Kimmel Tamás, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Dobó Kata, Stohl András, Nagy Feró, Miller Dávid vagy Szabó Simon. És most végre megérkezett a film igazi trailere! 

A Pappa Pia egy zenés vígjáték, amelyben musical betétként szólalnak meg a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei. A film alkotói azonban nem az eredeti dalokat hagyták meg a filmben: a kortárs fül igényeire hangszerelték a legnagyobb magyar zenéket, melyek így úgy illeszkednek a film sztorijába, mintha pontosan ide írták volna őket. Többek között olyan nagy slágerek csendülnek majd fel a moziban, mint a Gyere táncolj, Hadd főzzek ma magamnak, Nem leszek a játékszered, 220 felett, Induljon a banzáj, Ma éjjel táncolnék, Zene nélkül mit érek én, Darabokra törted a szívem, vagy a Dunaparti csónakházban.

Pappa Pia film 2A film trailere még többet mutat a filmből, többek között Korda György is felvillan egy képkockán, de Reviczky Gábor is megjelenik egy jelenetben, illetve a főszereplők karakterét is jobban megismerhetjük.

A Pappa Pia hivatalos előzetese:

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ