Amazonok

A nyár a szabadtéri programok időszaka, amikor még a kulturális feltöltődést is az árnyas fák alatt keressük. Van Budapest szívében egy csendes, eldugott park, ahol különleges élményben lehet része azoknak, akik a legmelegebb nyári hónapokban ellátogatnak ide, és részt vesznek a Benczúr Kerti Esték előadássorozatán, aminek július és augusztus havi vendége az 5 éves születésnapját ünneplő Rózsavölgyi Szalon lesz.

A Benczúr Kert színpadán július 18-án és 19-én este 20 órai kezdettel (esőnap: július 21.) Hindi Brooks amerikai írónő Romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába repít, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Ebből természetesen számtalan félreértés adódik, ami könnyfakasztóan vicces jeleneteket eredményez. A felhőtlen szórakozást az aktuális témán kívül a szereposztás is garantálja. Fellépnek: Jordán Tamás, Molnár Piroska, Sipos Vera, Domokos Zsolt és Formán Bálint.

Amazonok
Amazonok

Augusztus 21-én és 22-én 20 órai kezdettel (esőnap: augusztus 23.) a színpadon Szarka János rendezésében egy modernkori amazontörténetet láthatunk, melyben három nő bojkottot hirdet a férfiak ellen. Jean-Marie Chevret Amazonok című darabja kíméletlenül és kritikusan viszonyul a korhoz és a világhoz, amelyben élünk, írója ügyesen lavírozik az érzelmekre hatás és a szórakoztatás között. A szereposztás itt is parádés: Náray Erika, Györgyi Anna, Auksz Éva, Ozsgyáni Mihály és Héricz Patrik lépnek színpadra.

Íme, a tökéletes nyári est receptje: költs el a pároddal egy ízletes vacsorát, kortyolj el egy pohár könnyű bort, majd utána nézz meg a Benczúr Kertben egy színdarabot!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ