Fesztivál nagyhatalom lettünk! Szeretünk fesztiválokra járni és van is választék bőven. Egymást érik a jobbnál jobb programok, alig lehet választani belőlük. De már az is fontos, sőt inkább nem mindegy, hogy mit viselsz ezeken az eseményeken, koncerteken. Mert van fesztivál trend is!

Az Answear.hu stylistja összeállította, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha idén is fesztiválozni indulsz. Ezeket a ruhákat, kiegészítőket, akár a fesztivál előtt pár nappal is megrendelheted az Answear.hu multibrand online áruházban, ahol számos világmárka várja, –  most éppen  nyári akcióban – hogy fesztiválozni vidd magaddal.

Modern hippiek

A hatvanas évek laza, hippie stílusa a fesztiválokon született és vált örök életű trenddé. Tehát a horgolt, hosszú kardigánok, a rövid farmergatyók, színes napszemüvegek, virágkoszorúk a hajban ennek a stílusnak az alapdarabjai. Szerezd be és indulhat a buli!

Answear fesztivál trend 1Ha ismerkednél

Rengeteg ember gyűlik ilyenkor össze, remek alkalom, hogy ismerkedj, ha ahhoz van kedved. Egy laza, kellemesen és előnyösen szabott ruhában, trendi, színes tornacipővel, szalmakalappal pont elegendően helyes lehetsz, hogy valaki felfigyeljen rád.

Answear fesztivál trend 2Mindig van vihar

Hogy ne ázz, és ne fagyj  szét, pakolj be pár meleg ruhát is a bőröndbe, mert az időjárás elég kiszámíthatatlan és szinte törvényszerű, hogy minden fesztivál kapjon egy vihar napot. De (ha felkészültél) ez így már nem is olyan vészes…

Answear fesztivál trend 3A stílushoz most az igazi buli élményt is adjuk, érdemes figyelni az ANSWEAR.HU FB oldalát, mert hamarosan Well Hello és Punnany Massif koncert jegyeket sorsolunk!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ