Zavarbaejtően őszinte dallal rukkolt elő Dallos Bogi, aki a Rólunk című szerzeményéhez készült klipben szerelmes jelenetekben andalog „párjával”. Az érzelgős videóban Bogi a legtökéletesebb randihelyeken romantikázik „szerelmével”, aminek pikantériája, hogy a jeleneteket a fiatal énekesnő valódi párja álmodta meg. Bogi legújabb klipjét ugyanis szerelme, Temesi Ádám rendezte, aki nem jött zavarba attól, hogy a klipben egy másik férfi oldalán látta barátnőjét.  

Dallos Bogi Épp Most lemezAz ábrándozás, a múlt és a jelen, az egykori közös randihelyszínek mélabús hangulata hatja át Dallos Bogi legújabb klipjét. A Fonogram díjas énekesnő A Dal 2014 műsorában tűnt fel, We all címűt dalát pedig egy ország dúdolta. A fiatal énekesnő Épp most című nagylemezével idén dalszerzőként is bemutatkozott, a most megjelent legújabb klip és dal pedig a Rólunk címet kapta.

„Minden ember életében van egy olyan személy, akihez rengeteg szép emlék köti, ám a kapcsolat valamiért félresiklik… mégis, ha később az utcán találkoztok, zavarba jössz, és azt érzed, bár sosem engedted volna el.” – kezdte Bogi, aki a klip koncepcióját párjával, Temesi Ádámmal együtt álmodta meg, és olyan randihelyeken forgattak, mint az Akvárium, a 360 Bár, a Vidámpark, vagy épp egy villamosmegálló. A videó férfi főszereplője Kovács Márk, aki Bogi nagyon jó barátja.

„Fontos volt számomra az, hogy baráttal forgassunk, mert így én is könnyebben oldódom. Nagyon vicces 2 napunk volt, minden nevetés őszinte, és szerintem a kémia is jól működött közöttünk. Annyi nehézségünk volt, hogy a forgatás előtt 2 nappal Márk eltörte a kezét, de még így is bevállalta. Szerintem belefér a szörfös karakterébe.

Szerencsére Ádám nem féltékeny típus, egy percig sem jött zavarba a romantikus jelenetektől, ráadásul a közös munka is zavartalanul ment. Bogi új nagylemezén dalszerzőként is bontogatja szárnyait, így a Rólunk című dalt is közösen írta Szepesi Zsolttal.

„A szövegírás egy kicsit olyan, mintha az embereknek megengedném, hogy bepillantsanak a naplómba. A szöveg sokszor még engem is zavarba hoz, mert ezeket az őszinte gondolatokat még a barátaimmal is nehezen osztom meg. Nemrég lettem 20 éves, és úgy érzem, kezdek rátalálni arra, hogy mit szeretnék zeneileg közvetíteni.” – mesélt büszkén a kedvenc daláról a fiatal énekesnő.

Itt tekinthető meg Dallos Bogi legújabb klipje:

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ