Ha a sport a mindennapjaink része, már rövid kihagyás után is hiányozhat az életünkből. A nagy melegben viszont fáradtabbak lehetünk, és az extra hidratálásra is jobban oda kell figyelnünk. Erre bőrünknek és szervezetünknek is szüksége lehet. Hogyan legyünk még fittebbek? Az Amway termékei ebben is segítenek!

Fő a fokozatosság

Mivel a nagy meleg jobban terheli a szervezetet, érdemes a kora reggeli vagy az esti órákban mozogni. Ha kihagyunk egy hosszabb időszakot, óvatosan kezdjünk neki újra, mert a meleg a test hőszabályozását, a szívet, az ereket és a keringést is jobban igénybe veszi. Ettől még nem kell lemondani az edzésről, csak figyeljünk a fokozatosságra.

Az a bizonyos plusz

Amway XSPower DrinkMindig azt a bizonyos pluszt keressük, mindenben. Az XS Power Drink új íze megadja azt a plusz lendületet, amire ilyenkor szükségünk lehet. A Kumquat Orange Blast cukormentes és alacsony a kalóriatartalma (egy doboz = 10 kalória), így biztosan karcsúak maradunk vele. Bőséges mennyiségű B-vitamint tartalmaz, ami segít a fáradtság és a kimerültség leküzdésében is.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft (1 karton/12 doboz)

Hidratálj kívül-belül!

A nagy hőségben szükség van az extra hidratálásra. Sportolás előtt, közben és után is érdemes több folyadékot bevinni, hogy az elvesztett vízmennyiséget pótoljuk, ráadásul bőrünk is több hidratálásra vágyik! A G&H Nourish termékei fenntartják a bőr nedvességtartalmának természetes egyensúlyát. Az irritációmentes, narancsvirág mézet tartalmazó hatóanyag-együttes pedig hűsíti a bőrt, és nyugtatja a száraz, feszítő érzést.

G&H Nourish Products and Ingredients

G&H NOURISH+™ Ár
Tusfürdő 3 000 Ft
Testápoló 4 600 Ft
Szappan 3 500 Ft
Kézkrém 4 700 Ft
MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ