Igazi pörgős duettet robbantott Radics Gigi és Király Viktor, akik most először adják együtt hangjukat mozifilm zenéjéhez. A nyár zenés vígjátéka, a Pappa Pia című film közelgő premierje kapcsán jelent meg az énekesek közös slágere, a Pappa Pia dal. Az augusztus 15-én debütáló Pappa Pia a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereiből építkezik, amelyeket újrahangszerelve élvezhetnek majd a nézők, de két új dalt is írt hozzá Rakonczai Viktor és Balázs Ádám. 

A nyár várva várt filmje a Pappa Pia, ami számos ismerős slágerrel szórakoztatja majd a közönséget, ráadásként pedig két vadiúj dal is készült a zenés filmhez, amelyeket már a premier előtt megismerhet a közönség. A Minden nap nyár című sláger már néhány hete a rádiók kedvence, a múlt héten felkerült a MAHASZ Top 40-es listájának 13. helyére.

radics-gigi-leadMost pedig egy új zene is debütál: Radics Gigi és Király Viktor egy vidám nyári slágerben buzdítja táncra a közönséget, a közös zene a Pappa Pia dal címet viseli. „Jöhet a tánc, kezeket fel, nekem csak te, meg ez a zene, ami kell” – zendül fel a refrénben a hívogató strófa a két énekes előadásában.  A Pappa Pia mindenkit vár a mozikban augusztus 15-től!

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ