Múlt hét óta kapható az adidas legújabb futballcipő kollekciója, amely az Ocean Storm nevet viseli, amit a termékek színösszeállítása is tükröz. A türkiz és sárga színekben pompázó NEMEZIZ, ACE és X modellek legújabb változatai már a múlt héten bekerültek a boltokba, azonban most egy rendhagyó bemutató keretében a magyar válogatott tagjai – Lovrencsics Gergő, Holman Dávid, Varga Roland – és a művész válogatott tagjai – Candyman, Fekete Balázs és a TNT frontembere, Inti – a nagyközönségnek is bemutatták az új focicipőket.

Lionel Messi, Roberto Firmino és Luis Suarez a nemzetközi arcai az adidas új futballcipő kollekciójának, amely már itthon is kapható. A NEMEZIZ17+, ACE17+ és X17 modellek azonban Magyarországon sem maradtak sztárfocisták nélkül, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid és Varga Roland is arcukat adták a legújabb modellekhez – profi fotósorozat készült a válogatott tagjairól, amelyeket a tegnapi eseményen mutattak be. A képeket a magyar válogatottat korábban már fotózó Bársony Bence készítette.

ocean storm foci 3Az Ocean Storm három modelljét az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is három különböző játékos-típusra szabták. Az ACE17+ igazán az irányítók lábán mutatja meg, mire képes, nem véletlen, hogy Roberto Firmino és Paul Pogba mellett Holman Dávid is ezt választotta. A modell csúcskategóriás ACE17+ PURECONTROL változata a kényelmes Primeknit felsőnek köszönhetően zokni-szerűen simul a lábra, az adidas jellegzetes BOOST technológiája pedig a talpszerkezet 100%-os energiavisszaadását biztosítja.

Az X17 még fürgébbé teszi a gyorsaságukról híres focistákat, Luis Suarez mellett olyan nevek viselik a topligákban, mint Gareth Bale vagy Gabriel Jesus, itthon pedig többek között Varga Roland lép benne pályára. A modell PURE SOCK szerkezete rejtett fűzőket takar, a SPRINTFRAME külső talp a gyors irányváltoztatást teszi lehetővé, a NON STOP GRIP (NSG) borítás pedig elképesztő kontrollal vértezi fel a viselőjét.

ocean storm foci 1A NEMEZIZ17+ modellt leginkább azoknak ajánlják, akik igazán agilis támadók és nem riadnak vissza a lehetetlentől sem. Lionel Messi mellett Julian Draxlert és Lovrencsics Gergőt is a NEMEZIZ17+ stabilitása segíti a pályán. A modell a TORSIONTAPES technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra és szinte a cipőbe szögezi azt. A TORSIONFRAME könnyű talpat biztosít a cipőnek, míg a AGILITYKNIT 2.0 anyag a felsőrészben puha és könnyed érzést biztosít.

Az eseményen Holman Dávid elárulta, hogy egészen tavaly nyárig csak bőrcipőben lépett pályára, de amióta megismerte az adidas ACE modelljét, le sem lehet venni a lábáról. Lovrencsics Gergő kiemelte, hogy mióta adidas modelleket hord, minden újításkor javítanak teljesítményén az új cipők. A NEMEZIZ17+ egyik legnagyobb erősségeként a modell stabilitását emelte ki: míg korábban voltak félelmei, hogy egy-egy gyorsabb irányváltásnál megcsúszik a pályán, az új cipőben még magabiztosabban játszik. Varga Roland elmondta, hogy évekig az adidas F50-es modelljében focizott és amikor abbahagyták a gyártását, méltó utódot keresett kedvenc cipőjének, ezt pedig az X modellekben találta meg.

ocean storm foci 2Az adidas Ocean Storm bemutató eseményén a profi futballisták mellett a Magyar Művész Válogatott is megmutatta, hogy mit tudnak, ha fociról van szó, rendhagyó módon ezúttal egy FIFA videojáték bajnokságon és dekázásban mérték össze erejüket a két válogatott tagjai. Az összecsapás során Varga Roland és Lovrencsics Gergő állt ki Candyman és Fekete Balázs ellen, akiket az utolsó percben egy góllal megvertek a Fradi játékosai. A magyar válogatott képviseletében Holman Dávid állt ki dekázásban, és rutinjával a TNT-s Intiéket sikerült túlszárnyalnia az eseményen.

A bemutatón részt vettek a legjobb hazai freestyle focisták is, akik szeptember 3-án a magyar-portugál világbajnoki selejtező előtt az Ocean Storm utcai változataiban lépnek majd pályára egy különleges show keretében.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ