A népszerű youtuber, Viszkok Fruzsi és a Rossmann Magyarország egy különleges, hazánkban egyedi együttműködés keretén belül megalkotta a vlogger kedvenc drogériás termékeit tartalmazó neszesszert. Öt hasznos dekorkozmetikum és kiegészítő került az aranyszínű neszesszerbe, melynek ára 3499 Ft és megvásárolható a drogéria üzleteiben és az Online Drogériában is.

Viszkok Fruzsinak jelenleg 250 ezer fős követőtábora van a legnépszerűbb videómegosztó oldalon és a videóiban is rendszeresen feltűnnek drogériás kozmetikumok, melyek közül az évek során sok a vlogger kedvencévé vált. Most ötöt gyűjtött egy neszesszerbe: a rendkívül népszerű Lovely K-lips ajakceruza és matt folyékony ajakrúzst, a Lovely classic nude szemhéjpúder palettát, az Essence Lash Princess dúsító szempillaspirált, a Rossmann saját márkás Rival de Loop Young ajakbalzsamot és végül egy szintén saját márkás For Your Beauty kinyitható tükrös hajkefét. A Fruzsi kedvenceit tartalmazó neszesszer rendkívül kedvező áron, 3499 Ft-ért kapható és a termékek mellé egy aranyszínű neszesszer is jár.

A Rossmann lehetőséget biztosít arra, hogy még a nyári szünet alatt találkozhassanak Viszkok Fruzsival a rajongói és akár a neszesszereket is dedikáltathatják.

A közönségtalálkozók időpontja és helyszínei:

Augusztus 25. péntek 13 óra: Árkád Győr
Augusztus 29. kedd 13 óra: Árkád Pécs
Augusztus 31. csütörtök 10 óra: Árkád Budapest

A terméket a készlet erejéig lehet megvásárolni a Rossmann üzleteiben országszerte és Online Drogériában.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ