“Ha kimondom a neved, Még annyi minden lehet” – a Republic együttes 2017-es “Kimondom a neved” album turnéja 2017. szeptember 1-jén Budapestre érkezik a Barba Negra Trackbe.

Ahogyan ez már a Republictól megszokott, a legújabb album a MAHASZ eladási listáján hónapok óta az élvonalban lévő korong, pestiesen szólva “nagyon ott van”.

Az idei koncertprogram hatalmas siker az igényes magyar zenét kedvelő közönség körében – az együttes idén is bejárta az országot, és hagyományaihoz híven a határon túli magyarlakta területeket is.

A Republic zenekar azon kevesek közé tartozik, aki “olcsó sablonok” és “jól bevált receptek” nélkül is 27 éve tud a közönség kedvence lenni. Generációk nőnek fel dalaikon. Jelezve a közönségükhöz való szoros kapcsolatukat, letisztult stílusukat “lakossági beat”-re keresztelték.

Nosztalgia és friss lendület, felszabadult örömzenélés jellemzi az idei koncertturnét. 

Republic nagykoncert 1Milyen a hangulat egy Republic koncerten? Szavakkal nehéz leírni. A dalokban a sorok közötti üzenetet az ember a bőre alatt is érzi: “A szavak mögött ember álljon, Az ígérete kővé váljon.” –Gyere el és éld át saját magad a Republic életérzést!

A szeptember 1-jei budapesti nagykoncerten élőben újra hallhatjuk a legismertebb slágerekkel együtt az utolsó két albumon lévő kedvenc dalokat a hamisítatlanul republicos előadásban. A libabőr és a jó hangulat garantált… ezt bárki megtapasztalhatja, aki velünk és barátaival tölti a péntek estét a Barba Negra Trackben.

Készülj fel egy igazi felejthetetlen koncertre! Időutazás lesz 1990-től napjainkig!

A Republic mindig tartogat meglepetéseket; a nagykoncerten világbajnok tornászok mellett előzenekarként a Zoom és a Dirty Slippers együttesek gondoskodnak a hangulat megalapozásáról. Közös dalban lesz ott a színpadon az új albumon is közreműködő Bagossy Brothers Company is.

Igazi csemege lesz a közönségnek annak a videoklipnek a premierje, ami a rajongók által a zenekarhoz beküldött szerelmes szelfikből készült – hogy melyik dalról van szó, az a helyszínen kiderül.

A koncertről jegyvásárlási információ a www.republic.hu oldalon található, jegyek a Barba Negra Track weboldalán kaphatók http://track.barbanegra.hu/republic_20170901.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ