Őrült programot szervezett a Scitec a magyar rajongóknak a hétvégén. Egész éjen át tartó, élő közvetítéssel várták a testépítés szerelmeseit a Scitec Gold Fitness Club-ban a Mr. Olympia világverseny döntője kapcsán. Hajnalban is dagadtak az izmok és fröccsentek a turmixok.

A hardcore rajongók óriáskivetítőn követhették figyelemmel a Las Vegasban zajló Bikini és Mr. Olympia döntőit, amelyben a “Marvelous 5”-ként is emlegetett öt amerikai Team Scitec versenyző is esélyes volt.

A fanatikus magyar rajongók nem csak a képernyőt figyelték, hanem a tükröket is: többen súlyt ragadtak, hogy levezessék felesleges energiáikat. A hajnali közvetítés alatt az edzőterem nyitva állt a nagyérdemű és a Team Scitec magyar tagjai számára: ott volt többek között Kathi Béla, Csuhai János, Toldi Zsuzsi, Salamon Dia, Hidasi Brigitta, Bódi Imre és Bodó Dóri is. A Scitec sportolói az élő közvetítést Bodó Imre és a testépítés „megmondó embereként” is ismert Drugs Bunny vezetésével felváltva kommentálták, ami rendszeresen fulldokló röhögésbe torkollott. Levezetésként sokan – alkohol helyett – turmix-szal koccintottak a kedvencek egészségére az egész éjjel át nyitva tartó protein bárban.

Bodó Imi és Drugs Bunny
Bodó Imi és Drugs Bunny

Las Vegasban szeptember 14-16. között 52. alkalomal rendezték meg a világ legrangosabb testépítő és fitness versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol többek között a Mr. Olympia címért szálltak harcba a világ legjobb body bulder versenyzői. A Tem Scitec csapatából Brandon Curry 8., míg Cedric McMillan 10. helyen végzett a verseny történetének egyik legerősebb mezőnyében.

Mr. Olympia este

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ