Mi jut eszünkbe, ha azt halljuk: MAGYAR? Nobel-díjas tudósok? Gasztronómiai élvezetek? Netán Budapest szépsége? Ezt mind megtalálhatja a Hungarikum-ban!

Szenzációs interaktív kiállítás magyar büszkeségeinkről

A belváros szívében, mindössze 100 m-re a Duna-parttól található az egyedülálló Hungarikum Élményház. Célunk, hogy vendégeink minden érzékszervükkel megtapasztalhassák azokat a korszakalkotó eredményeket, amikre mi, magyarok a leginkább büszkék lehetünk.  A tudásra szomjazó érdeklődőkkel poros, múzeumi tárlat helyett a legmodernebb technikára épülő, interaktív kiállítás formájában ismertetjük meg nemzetünk évezredes értékeit.

Hungarikum Élményház 2A sokszínű tárlaton haladva a hétköznapi tárgyak közül hirtelen élő, digitális enciklopédiában találhatjuk magunkat a kiterjesztett valóság (AR) varázslatos világában. Lehetőségünk nyílik kipróbálni felfedezőink találmányait, hidrogénbombával áttörni a falat, huszárt kiszabadítani és festményeket életre kelteni ugyanúgy, mint digitális panorámával barangolni tájainkon és szelfizni a háromdimenziós Kossuth-tal. A gasztronómiai élvezetek jegyében pedig természetesen elmaradhatatlanok a jellegzetesen magyar finomságok, és megtapasztalása annak, milyen amikor még a kerítés is kolbászból van. A kreatív művészek, informatikusok és történészek együttműködésében létre jött kiállítás a 2017-es év szenzációja, mely 0-tól 99 éves korig mindenki számára felejthetetlen élményt kínál.

Hungarikum Élményház 1Jegyár: 3.000,-Ft
Diák – és nyugdíjasjegy: 1.500,- és további kedvezmények
Az iskoláscsoportok – előzetes bejelentkezés alapján – ingyenesen látogathatják.

Hungarikum Élményház és Pódium

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. I. emelet
Nyitva tartás: szerdától szombatig 11.00-19.00 óráig
Bővebb információ: www.hungarikumhaz.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ