A Nemzet Szépe szépségverseny győztesei sok mindenben különböznek, de egy dologban hasonlítanak egymásra: mindketten egyedülállóak. Özer Nóra és Kis Gabriella mesélt pasizási szokásairól, és arról, hogy miként viszonyulnak hozzájuk a férfiak.

Özer Nórát 2016-ban koronázták királynővé a Nemzet Szépén, de a siker árnyoldala, hogy azóta nehezebben boldogul a férfiakkal. A fiatal szépség szerint a fiúk egyre kevésbé mernek kezdeményezni, mert félnek a visszautasítástól.

Férfija válogatja, de úgy érzem, hogy egyre inkább nőiesednek, és már a nőknek kell udvarolnia. A barátnőim közül is sokan szinglik maradnak, mert egy-két hónap után valamiért tönkremegy a kapcsolat” – mondta Özer Nóra.

Özer Nóra Nemzet Szépe 2016Hozzátette, a férfiak lassabban érnek, 25-30 éves korukban még komolytalanok és csak a harmincas éveikben járva szeretnének igazi párkapcsolatot, ráadásul ez egyre inkább kitolódik. Az idén ledoktorált Özer Nóra arról is beszélt, hogy mióta szépségkirálynő, megcsappant azok száma, akik ráírnak a közösségi médiában, aminek szíve mélyén örül is. Természetesen szeretné, ha rátalálna a szerelem, de hisz benne, hogy minden okkal történik.

Eljön majd az én időm, de jelenleg a tanulást nehéz is lenne összeegyeztetni a kapcsolattal. A párok három-négy év alatt összeszoknak, de az első hónapokban a munka és az iskola rovására mehet a szerelem. Nem tartom zárva az ajtót, nyitott vagyok az ismerkedésre, hiszen másként nem is lehetne” – fogalmazott.

Kis Gabriella, a Nemzet Szépe idei nyertese úgy érzi, mintha védőburok lenne körülötte, mintha szépségkirálynőként nehezebb lenne eljutni a szívéhez. Pedig állítja, nem változott semmit attól, hogy korona került a fejére.

Nemzet Szépe szingli Kis GabriellaA férfiak nem annyira bátrak, amit most a saját bőrömön tapasztalok meg. Van már indokuk, hogy mivel írjanak rám. Gratulálnak a sikerhez, és így próbálnak beszélgetést kezdeményezni. Előfordult, hogy egy szórakozóhelyen is így jöttek oda hozzám. Ugyanakkor érezhetően félősebben közelítenek hozzám, mióta szépségkirálynőnek választottak” – mesélte.

Kiss Gabriella úgy érzi, két év után időszerű lenne számára egy párkapcsolat, de mivel munkája és egyéb teendői miatt be vannak táblázva a napjai, nem feltétlenül lenne rá ideje.

Egyszer szeretnék szerelmes lenni, máskor nem. Érzékeny, érzelmes személynek tartom magam, ezért fontos, hogy legyen valaki mellettem. Viszont az énemet nem szeretném megosztani egy olyan emberrel, aki nem érdemli meg. Ráérek, és van még időm” – fűzte hozzá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ