A magyar Cosmopolitan egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte 20. születésnapját. Az eseményen szórakoztató programok és az elmúlt 20 évet idéző koncertek mellett fontos pillanat volt a Cosmo Beauty Awards, ami a világ legjobb szépségtermékeit díjazó verseny.

A Cosmopolitan nem csupán magazin, hanem fogalom és életérzés is egyben, ami világszerte része a fiatal lányok és nők életének. A lap olvasójának, azaz Cosmo-lánynak lenni azt jelenti, hogy bármit elérhetünk, amit szeretnénk, a Cosmopolitan pedig a legjobb barátnőnkként áll mellettünk mindenben.

Cosmo Beauty Awards 2A Cosmopolitan először 1997-ben jelent meg itthon, így a magyar nők már 20 éve részesei ennek a világméretű klubnak, amellyel a siker kulcsát tartják a kezükben. Az első magyar címlaplapon Laetitia Casta szerepelt, és Dobó Kata színésznő volt az első magyar híresség, aki a Cosmo címlapjára került. Őt olyan hazai sztárok követették, mint Mihalik Enikő, Palvin Barbara, Hosszú Katinka, Görög Zita vagy Rubint Réka és Rella. A 20. születésnapját a magazin egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte, amin a magazin partnerei és számos magyar híresség is részt vett. A nélkülözhetetlen Cosmopolitan koktél és a finom falatok mellett a vendégek a 90’-es éveket idéző zenekarok, a Kozmix, a Splash és a Desperado koncertjére bulizhattak, a születésnapi köszöntőt pedig Dallos Bogi énekelte el, aki a magazinhoz hasonlóan szintén 20 éves.

Az esemény nem csupán a kerek évforduló miatt volt nagyon fontos, hanem azért is, mert a magazin idén először adta át Magyarországon a Cosmo Beauty Awards, a világ legmenőbb szépségtermékeinek járó díjait. A versenyre összesen 28 kategóriában érkeztek a kozmetikumok nevezései, a nyertesek listája pedig a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján állt össze. A szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, és Rózsa Ágnes, a lap szépségszerkesztője mellett Mihalik Enikő, szupermodell, Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász, Kiss Csilla, Make-up Artist és Kozma Norbert, Hair Stylist kapott helyet.

Az olvasói-, illetve szakmai kategóriákba tartozó összesen 56 díjat az este folyamán a zsűritagok és a Visage Management modelljei mellett olyan magyar hírességek adták át a győztes termékek képviselőinek, mint Takács Nóra, Iszak Eszter vagy Stohl Luca. A díjazott termékek ezután stílusosan felkerültek a Cosmopolitan hatalmas születésnapi tortájára.

Cosmo Beauty Awards 1Nagyon boldog vagyok, hogy a Cosmopolitan már 20 éve jelen van a magyar piacon, és ezalatt a legnagyobb márkaismertségű glossy magazin lett. Úgy gondolom, kevés olyan nő van, akinek ne lenne meghatározó élménye a Cosmóval, és biztosra veszem, hogy ez a jövőben is így lesz” – mondta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. „Ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy ebben az évben először Magyarországon is megrendezhettük a világ legkiválóbb szépségtermékeit díjazó versenyt, a Cosmo Beauty Awards-ot. Annak pedig különösen örülök, hogy egy ilyen grandiózus eseményen adhattuk át a díjakat” – tette hozzá a főszerkesztő.

A Cosmo Beauty Awards 2017 nyerteseinek listája a Cosmo.hu-n, illetve a decemberi lapszámban részletesen megtekinthető.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ